Bianca Drăgușanu, întâlnire nocturnă cu un bogătaș chinez

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Poze haioase
29/09/2018, 10:02
Bianca Drăgușanu, întâlnire nocturnă cu un bogătaș chinez GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu, din ce în ce mai aproape de o nouă relație

Fosta prezentaroare de televiziune, Bianca Drăgușanu, l-a dat uitării pe Tristan și se iubește cu un chinez înstărit? Weekend-ul a pornit cu dreptul pentru blondină. Obișnuită să cineze des în oraș, aceasta și-a dat întâlnire la masă cu un chinez destul de potent financiar.

Imaginea reprezentată de cei doi aduce aminte de povestea de iubire dintre fosta doamnă Columbeanu, Monica Gabor, și miliardarul Mr. Pink, iubitul său. Oare se leagă o nouă idilă pentru cea mai controversată blondă din showbiz-ul autohton?

Bianca Drăgușanu și-a dat întâlnire cu un chinez bogat

Lungile povești de dragoste ale Biancăi din presa românească par să nu se sfârșească. După divorțul de Victor Slav, tatăl fetiței sale, blondina a avut o relație cu luptătorul străin Tristan Tate. Cei doi s-au despărțit de multe ori pe parcursul relației, însă recent și-au spus adio pentru ultima oară.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav, și fiica acestora, Sofia Natalia
Bianca Drăgușanu și Victor Slav, și fiica acestora, Sofia Natalia

Se pare că fosta prezentatoare de televiziune l-a șters repede din minte și din suflet pe Tristan, dat fiind faptul că a fost surprinsă luând masa cu un chinez destul de bogat. Cei doi nu au fost singuri însă, ci au fost acompaniați de încă doi prieteni, cel mai probabil comuni.

Bianca Drăgușanu și fostul ei iubit, Tristan Tate
Bianca Drăgușanu și fostul ei iubit, Tristan Tate

Spre deosebire de Bianca Drăgușanu, care nu a arătat identitatea bogătașului, acesta pare că vrea să dezvăluiască anumite lucruri prin detaliile lăsate la vedere. Milionarul chinez a urcat două filmulețe pe un site de socializare cu oamenii care se aflau în acea seara la masă. Pe una dintre filmulețe a scris un mesaj în limba engleză: “I guess the curtain is up… I am ready. All about us. Soon (n.r.: Bănuiesc că s-a ridicat cortina… Sunt gata. Totul despre noi. În curând)”

Relații Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu s-a despărțit definitiv de Victor Slav, tatăl fetiței sale, Sofia Natalia. După căsnicia eșuată, aceasta a încercat o relație plină de tumult cu un sportiv englez, Tristan Tate. De asemenea, și de el s-a despărțit și împăcat de mai multe ori ăn timpul relației. Acum este „liberă de contract”, lucru ce a făcut-o să nu stea prea mult pe gânduri și să-și trăască viața, poate să-și găsească un nou iubit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×