CTP o ridiculizează pe Gabriela Firea, după ce a cerut să fie pălmuită: „Este o spanking girl”. Noi ironii pentru Prelipceanu

CTP o ridiculizează pe Gabriela Firea, după ce a cerut să fie pălmuită: „Este o spanking girl”. Noi ironii pentru Prelipceanu
Cristian Tudor Popescu a vorbit din nou despre Gabriela Firea *foto: digi 24

Reputatul jurnalist Cristian Tudor Popescu – CTP se află față în față cu realizatorul Digi 24, Cosmin Prelipceanu, pentru prima oară după ce l-a criticat pe redactorul șef al postului tv după interviul extrem de moale pe care i l-a luat primarului municipiului București, Gabriela Firea. Cei doi au discutat despre reacția lui Firea cu privire la spitalul privat pentru copiii bolnavi de cancer care se construiește cu sprijinul Asociației „Dăruiește Viața”.

CTP o ia peste picior pe Gabriela Firea, cea care a cerut să fie „pălmuită” de Bogdan Chirieac

După reproșul lui CTP pentru Prelipceanu, Gabriela Firea i-a cerut jurnalistului Bogdan Chirieac să o pălmuiască pentru că nu i-a luat interviu prea dur: „La final, măcar daţi-mi un pumn. Bateţi-mă, scoateţi o ghioagă, daţi-mi în cap. Nu de alta, dar vor sări haterii să vă spună că nu aţi fost un ziarist corect că nu m-aţi bătut realmente. Haideţi, eu mă ridic şi dvs daţi-mi, de control aşa, măcar o palmă”, i-a transmis Firea.

În replică, Popescu susține că Firea doar se victimizează sau poate că are un fetiș: „Probabil că doamna Firea este o `Spanking girl`, îi place să fie plesnită! Tehnica e una a victimizării. Îi spui doamna Firea, ați furat 10.000 de euro și ea spune `care zece mii? Am furat un milion de dolari și l-am omorât pe tata. Asta e metoda de manipulare a Doamnei Firea!”

Cristian Tudor Popescu, despre scandalul dintre Firea și cei care fac un spital pentru copiii bolnavi de cancer

CTP susține că Gabriela Firea nu a avut ca scop pe fondatoarele Asociației „Dăruiește Viața”, ci s-a luat cu cinism de acestea pentru a ajunge la potențialul său contracandidat, fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu: „Obiectivul Gabrielei Firea a fost să se ia de Vlad Voiculescu, contracandidatul ei de peste câteva luni. Nu a avut nicio treabă cu cele două doamne”, a mai spus CTP, la Digi 24.

Jurnalistul a asemănat tehnica de argumentare a lui Firea cu cele ale lui Stalin și a ținut să îl mai ironizeze încă o dată pe Cosmin Prelipceanu:

„Când ați întrebat-o de Vlad Voiculescu și ce dovezi are, ea a spus `Păi toată lumea știe`. Asta e metoda lui Stalin care spunea ”După cum se știe – după cum se știe ăsta e spion imperial!” Și așa a omorât milioane de opozanți.
– Asta am făcut eu, când i-am zis că Dăruiește Viață este al două doamne și ea mi-a zis că ele sunt doar de fațadă.
– Mvai, dar i-ați dat o palmă morală, domnule Prelipceanu…”, a fost dialogul dintre cei doi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×