Cristina Țopescu s-a confesat unei bune prietene, chiar înainte să moară. ”Să nu mă vadă nimeni că plâng”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
22/01/2020, 15:15
Cristina Țopescu s-a confesat unei bune prietene, chiar înainte să moară. ”Să nu mă vadă nimeni că plâng”
Cristina Țopescu și celebrul scriitor brazilian

Încă o prietenă de-a regretatei Cristina Țopescu a vorbit despre ultima perioadă din viața jurnalistei. Tania Popa a povestit într-o emisiune de televiziune ce a discutat ultima dată când s-a văzut cu Cristina Țopescu și cum i s-a confesat jurnalista despre problemele sale.

Cristina Țopescu s-a confesat unei bune prietene

Prezentă în platoul emisiunii Agenția VIP, de la Antena Stars, actrița Tania Popa, buna prietenă a Cristinei Țopescu, a făcut câteva dezvăluiri dureroase. Cele două prietene s-au văzut cu ăuțin timp înaite ca jurnalista să moară singură în casa în care locuia.

Actrița a povestit că ea și Cristina Țopescu au ieșit să ia masa împreună, iar atunci, regretata jurnalistă i s-a confesat și i-a vorbit despre mai multe neajunsuri din viața ei. Cristina Țopescu i-a spus Taniei Popa că este singură și că are anumite probleme, însă actrița nu a dezvăluit și despre ce fel de probleme a fost vorba.

”Să nu mă vadă nimeni că plâng”

„Chiar nu trebuie să cazi. Trebuie să fii lucid. Eu îmi aduc aminte, am făcut cu ea un interviu nu foarte de mult. Şi chiar m-a rugat după, a zis, dacă am timp, să ne vedem că ea stând în Otopeni, am ieşit în Otopeni la o cârciumă şi am mâncat împreună. Şi jur că era singură.

Era singură, îmi povestea despre cum se ocupă ea de câini, de vecinii care unii iubeau lucrul ăsta, unii nu, ce probleme avea şi am vorbit foarte mult despre chestia asta atunci. (…) Eu mă consider un om puternic. Prefer să mă duc să mă descarc, dar să nu mă vadă nimeni că plâng” a spus Tania Popa, buna prietenă a Cristinei Țopescu, la emisiunea Agenția VIP.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×