Cristina Țopescu, mesaj dur pentru Liviu Dragnea: „Când o să înţelegi că eşti angajatul nostru?”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
26/02/2019, 14:44
Cristina Țopescu, mesaj dur pentru Liviu Dragnea: „Când o să înţelegi că eşti angajatul nostru?” GALERIE FOTO
Cristina Țopescu, mesaj de necrezut pentru Liviu Dragnea!

Liderul Partidului Social Democrat a fost umilit de către Cristina Țopescu, după o conferință de presă. Liviu Dragnea a anunțat în cadrul săptămânii trecute faptul că nu va mai răspunde la nicio conferință pe holurile parlamentului.

Astăzi, 26 februarie, liderul PSD s-a afișat la o conferință de presă, iar, după mult timp, le-a răspuns jurnaliștilor. Din păcate, a venit la pachet cu o atitudine care a făcut-o pe Cristina Țopescu să răbufnească.

Cristina Țopescu răbufnește din cauza atitudinii lui Liviu Dragnea: „E scârbos cu ziaristii”

După ce Liviu Dragnea a răspuns după mult timp întrebărilor ziariștilor, cu propoziții foarte seci, Cristina Țopescu a răbufnit. Aceasta nu considera atitudinea afișată de Liviu Dragnea ca fiind una corectă.

Cristina Țopescu, mesaj dur pentru Liviu Dragnea
Cristina Țopescu, mesaj dur pentru Liviu Dragnea

„Îl văd pe Dragnea foarte plictisit şi scârbos cu ziaristii. Alooo, cand o sa înţelegi ca eşti angajatul nostru, al românilor ???”, conform știridiaspora.ro.

Liviu Dragnea, solicitare admisă cu privire la Hotărârea 137

18 septembrie: Dosarul Angajarior fictive la DGASPC, in care Liviu Dragnea contesta condamnarea la 3 ani si 6 luni, ajunge la completul de 5 judecatori. Cazul este repartizat completului Iulian Dragomir, Simona Nenita, Daniel Gradinaru, Florentina Dragomir si Lavinia Lefterache.

23 septembrie: Liviu Dragnea declara la Antena3 ca se urmareste sa fie „bagat la puscarie” de un complet de la ICCJ facut cu incalcarea legii.

2 octombrie: Viorica Dancila sesizeaza CCR in legatura cu un conflict juridic de natura constitutionala intre Parlament si Inalta Curte de Casatie si Justitie pe tema constituirii completurilor de 5 judecatori.

5 octombrie: Liviu Dragnea deschide procesul la Curtea de Apel Bucuresti si cere schimbarea completului de judecata, in baza noilor prevederi ale Legilor Justitiei. El contesta Hotararea nr.89 din 4 septembrie a Colegiului care stabileste ca tragerile la sorti pentru completurile de 5 judecatori se fac la inceputul anului. Cazul ajunge la judecatorul Vasile Bicu.

7 noiembrie: CCR admite sesizarea premierului Viorica Dancila. Pentru Liviu Dragnea asta inseamna ca scapa de completul care judeca apelul.

„Inalta Curte de Casatie si Justitie urmeaza a proceda de indata la desemnarea prin tragere la sorti a tuturor membrilor Completurilor de 5 judecatori”, se arata in minuta CCR.

8 noiembrie: Colegiul de conducere decide o noua tragere la sorti a completurilor de 5 judecatori.

9 noiembrie: Sunt trase la sorti noile completuri. Potrivit tragerii la sorti, completul de 5 judecatori care urma sa solutioneze dosarul lui Dragnea este format din Rodica Cosma, Horia Valentin Selaru, Cristina Simona Nenita, Francisca Maria Vasile si Ioana Alina Ilie.

19 noiembrie: Liviu Dragnea schimba cererea de chemare in judecata in procesul de la Curtea de Apel Bucuresti si cere anularea hotararii Colegiului de Conducere a ICCJ din 8 noiemebrie 2018.

21 noiembrie: Colegiul de conducere al Curtii de Apel Bucuresti decide ca acest dosar sa fie judecat de Alina Ghica, dupa ce judecatorul Vasile Bicu si-a depus o cerere de concediu.

23 noiembrie: Alina Ghica anuleaza hotararea Colegiului de Conducere si suspenda activitatea completurilor de judecata pana la judecarea procesului pe fond.

13 decembrie: Inalta Curte organizeaza o noua tragere la sorti a completurilor de 5 judecatori. Dragnea este judecat de Simona Daniela Enceanu, Tatiana Lucia Rog, Alexandra Iuliana Rus, Luciana Mera si Rodica Aida Popa. Avocatii lui Liviu Dragnea nu au contestat componenta acestui complet.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×