Cristina Țopescu, de partea Oanei Roman într-un scandal legat de copiii cu părinți celebri: ”E cel puțin nedelicat”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
14/01/2020, 08:33
Cristina Țopescu, de partea Oanei Roman într-un scandal legat de copiii cu părinți celebri: ”E cel puțin nedelicat”
Cristina Țopescu, de partea Oanei Roman într-un scandal legat de copiii cu părinți celebri. Sursa foto: Hepta.ro

Vestea tragică a trecerii în neființă a Cristinei Țopescu nu a fost trecută cu vederea de vedetele din showbiz-ul românesc. Oana Roman, fiica fostului premier al României, Petre Roman, a amintit de un episod în care a fost apărată de regretată jurnalistă.

Oana Roman, gestul prin care i-a mulțumit regretatei Cristina Țopescu

Oana Roman a povestit că nu era apropiată de Cristina Țopescu, dar totuși jurnalista i-a luat apărarea într-o dispută urâtă care s-a petrecut la scurt timp după moartea comentatorului sportiv, Cristian Țopescu. Vedeta a mai adăugat că nimeni nu a fost de partea ei, nici măcar părinții.

„Drum bun, Cristina. Deși nu eram apropiate, mi-ai luat apărarea într-o dispută ce devenise urâtă. Ai făcut-o delicat și frumos. Nu prea mi-a luat nimeni apărarea public, în mulții ani în care am fost călcată în picioare. 

Soția lui Marius Elisei regretă că nu a găsit momentul potrivit să-i mulțumească personal pentru faptul că i-a luat apărarea. Oana Roman a mărturisit totuși că i-a scris și i-a mulțumit pentru gestul ei frumos.

Mesajul jurnalistei Cristina Țopescu în scandalul de acum câțiva ani

Nici măcar familia mea, nici măcar părinții mei. Tu ai făcut-o și-mi pare rău că n-am putut să-ți multumesc personal și să te îmbrățișez. Ti-am scris atunci și ti-am mulțumit! Sper ca acolo sus să-ți găsești liniștea și prieteni și mulți căței minunați”, a scris fiica fostului premier al României, Petre Roman, pe pagina de Facebook.

Cristina Țopescu, fosta prezentatoare de la Prima TV, a încercat să se apere pe sine, cât și pe Oana Roman într-o dispută legată de copiii care au părinți celebri. Regretata jurnalistă a ținut să puncteze faptul că a te naște într-o familie celebră nu trebuie să le provoace celorlalți ”vreo angoasă”.

„Ai delicatețea de a nu mai face vreo referire la tatăl meu, te rog! Ție ți-a fost coleg, mie mi-a fost tată! Mă bucur că l-ai respectat, dar îmi îngădui să știu mai multe despre cum gândea tatăl meu și ce principii avea. Unul dintre ele se referea, de pildă, la profesionalism”, a spus la vremea respectivă Cristina Țopescu.

„Nu mai face referiri la părinți, fie că trăiesc sau nu. Oanei Roman îi replici foarte principal, încheind cu o referire la copiii cu părinți celebri. Nu e elegant, dragă Marina. În cauzl meu, mai mult, mi-am pierdut tatăl de curând. E cel puțin nedelicat. 

Se întâmplă ca, educați de ei, putem avea reacții care ție nu-s pe plac. E firesc, dragă Marina, să avem opinii diferite. Și nici toți nu putem avea părinți celebri, nici asta nu trebuie să ne provoace vreo angoasă. Dimpotrivă crede-mă!”, a mai adăugat regretata jurnalistă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×