Cristina Șișcanu, sexy în costum de baie, după ce a fost criticată dur! ”Așa am voie?”

Raluca Ogaru    Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
28/08/2018, 10:34
Cristina Șișcanu, sexy în costum de baie, după ce a fost criticată dur! ”Așa am voie?” GALERIE FOTO
Cristina Șișcanu s-a pozat sexy în costum de baie, după ce a fost criticată dur

Cristina Șișcanu a pozat sexy în costum de baie, după ce, zilele trecute a fost criticată extrem de dur pentru ținuta aleasă la ceremonia de reînnoire a jurămintelor. Soția lui Mădălin Ionescu a fost luată la rost de internauți, după ce a apărut într-o rochie extrem de îndrăzneață la biserică. Mesajele și răutățile care s-a spus despre ea nu au lăsat-o indiferentă pe fosta prezentatoare TV.

Cristina Șișcanu s-a pozat în costum de baie și le-a transmis și ea o săgeată oamenilor care au avut doar vorbe grele la adresa ei. ”În costum de baie la mare am voie? Sau să îmi pun o șubă? , a scris jurnalista în dreptul imaginii cu ea pe o plajă, îmbrăcată într-un costum de baie întreg. Cum era de așteptat, mesajele au început să curgă imediat, cele mai multe prietene de pe Facebook explicându-i că nu poate fi pe placul tuturor.

Cristina Șișcanu i-a ironizat pe cei care au criticat-o, după ce s-a pozat sexy în costum de baie
Cristina Șișcanu i-a ironizat pe cei care au criticat-o, după ce s-a pozat sexy în costum de baie

Cristina Șișcanu, sexy în costum de baie

Soția lui Mădălin Ionescu a dorit să le dea replica celor care au spus că nu s-a îmbrăcat într-o ținută tocmai potrivită pentru evenimentul de la biserica din Otopeni unde și-au reînnoit jurămintele, în acest weekend. ”Ferească Dumnezeu şi Maica Domnului… Un pic de ruşine şi umilinţă în faţa lui Dumnezeu! Maica Domnului a fost mereu cu vălul pe cap şi tu intri într-o aşa ţinută în biserică? Oare unde este umilinţa ta?“, a fost unul dintre mesajele primite de jurnalistă.

Pentru a le da peste nas răutăcioșilor, Cristina a postat o imagine în care apare în costum de baie și se întreabă ironic dacă aceasta este o ținută potrivit pentru plajă. 

A fost pusă la zid pentru ținuta de la biserică

Cristina Șișcanu a îmbrăcat la biserică o pereche de pantaloni din dantelă și o bluză stil rochie cu cap, extrem de vaporoasă. Când au văzut-o, oamenii au sărit să o critice.

 „Ce penibilă eşti! Şterge poza mai repede că te faci de râs!“, „Ţinută porno în biserică? Ai întrecut orice limită a bunului simţ… Păcat că acei preoţi au acceptat aşa ceva doar pentru că sunteţi vedete“, „Doamne, Cristina, radiezi de fericire, se vede ca va iubiţi şi sunteţi suflete pereche, dar cum naiba să te îmbraci aşa? Practic, eşti în chiloţi şi o bluză în faţa popii. Dacă era cu o palmă mai lungă în faţa tot nu era aşa ridicol“, „Te-ai uitat în oglindă când ţi-ai luat ţinuta? Păi ce exemplu să dăm fiicelor nostre, doamnelor? Arătaţi-vă fundul şi altele cât puteţi dacă altceva nu aveţi ce arăta! Doamne Fereşte! Măcar în biserică sa fi avut bunul simţ …zero!“, „Frumos costumul mirelui dar «rochia» aceea era mai potrivită în dormitorul vostru nu în Casa Domnului. Oriunde, dar nu acolo“, au scris pe rețelele de socializare cei care au văzut pe internet imaginile cu Cristina Șișcanu de la marele eveniment.

Replica soției lui Mădălin Ionescu

”Am sufletul plin de tristete… Romanii sunt un popor atat de trist… E foarte tarziu… copilul meu cel mic doarme langa mine si ma uit la ea… si ma cuprinde nelinistea… Cum va creste intr-o societate plina de atata ura? Ce i se poate intampla unui om ca sa ajunga sa jigneasca cu o usurinta greu de descris… doar asa stand pe canapea si butonand pe telefon? De ce sa executi fara multa un suflet… Un suflet pe care nici nu l-ai cunoscut vreodata… Da, asa m-am imbracat, consiliata fiind de specialisti in domeniu. Si mi-a placut! Nu este o rochie! Este o tinuta alcatuita din bluza si pantaloni. Cum sa “urli “ ca se vad partile intime cand nu exista asa ceva? Nici daca as fi ridicat bluza nu s-ar fi vazut vreo parte intima! Cum sa arunci cu noroi intr-un om in ziua in care traieste un eveniment fericit?! Si vorbim despre educatie si piosenie? Really? Atat de trist…”, a scris Cristina Șișcanu, după marele eveniment.

 –

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×