Cristina Șișcanu, criticată pentru formele ei! Cum s-a fotografiat vedeta la plajă!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
02/07/2018, 16:11
Cristina Șișcanu, criticată pentru formele ei! Cum s-a fotografiat vedeta la plajă! GALERIE FOTO
Cristina Siscanu a fost criticata dur pentru formele ei

După ce a dat piept cu furtunile din Grecia împreună cu soțul ei, prezentatorul Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu a prins o zi de plajă, dar s-a trezit criticată pentru formele ei etalate la plajă! Frumoasa brunetă a postat mai multe fotografii în care apare în costum de baie și fără urmă de machiaj! Curaj rar printre vedetele din România! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Așa zisele admiratoare ale ei au sărit s-o critice pentru că s-a expus într-un costum de baie destul de sexy, deși încă nu a revenit la forma fizică pe care o avea înainte s-o nască pe Petra, fiica celebrului cuplu. Soția lui Mădălin Ionescu le-a mulțumit celor care au apreciat pozele ei și s-a oferit să le consilieze pe femeile care au criticat-o în termeni duri.

Citește și Aşa arăta fiica lui Mădălin Ionescu în 2011, când era mică. Cum arată Ştefania acum, la 20 de ani. E o adevărată bombă sexy 

Citește și Dieta Cristinei Șișcanu: Mănâncă dulciuri și slăbește

Cristina Șișcanu a fost criticată pentru formele ei, deși a slăbit 17 kg, după naștere

„Nu înţeleg înverşunarea unor femei care comentează la pozele mele… Îmi critică aspectul fizic până la cel mai mic firicel de păr, care nici cu lupa nu se vede! Femei nebune, de ce vă automutilaţi sufleteşte? Ce aţi păţit de aţi adunat atâta răutate? Vă mulţumesc pentru importanţa pe care mi-o acordaţi! Pe cele care îmi lasă comentarii fireşti (şi constituie majoritatea) le îmbrăţişez şi le felicit că ştiu să trăiască frumos! Vă pup pe toate. Cred profund în reabilitare emoţională. Sunt dispusă să vă ajut pe voi…cele care aveţi nevoie (nu este o ironie)!”, a explicat Cristina Şişcanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×