Cristina Șișcanu, mesaj dur după criticile aduse ținutei purtate la cumpărături: ”Acest efect de turmă îmbolnăvește societatea” FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
30/03/2020, 20:26
Cristina Șișcanu, mesaj dur după criticile aduse ținutei purtate la cumpărături: ”Acest efect de turmă îmbolnăvește societatea” FOTO
Cristina Șișcanu, mesaj dur după criticile aduse ținutei purtate la cumpărături: ”Acest efect de turmă îmbolnăvește societatea”. Sursa foto: Instagram.com

Cristina Șișcanu le-a răspunsul celor care au criticat-o aspru în legătură cu ținuta pe care a ales-o pentru ieșitul la cumpărături. Vedeta nu s-a sfiit și a ținut să le transmită oamenilor că nu a greșit cu absolut nimic, ci doar și-a luat măsurile necesare pentru a se proteja de COVID-19.

Soția lui Mădălin Ionescu, tranșantă după ce a fost criticată de fani

Cristina Șișcanu respectă măsurile impuse de autorități și iese din casă o dată pe săptămână pentru a-și face cumpărăturile. Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” s-a echipament corespunzător, și-a luat mască, mănuși, ochelari de protecție, dar și un combinezon de zugrav, însă fanii nu au avut reacții tocmai potrivite.

Soția prezentatorului TV Mădălin Ionescu a fost aspru criticată de fanii din mediul online, dar nu a lăsat lucrurile așa și le-a răspuns în celebra sa manieră. Vedeta este de părere că efectul de turmă este cel mai îmbolnăvește societatea și chiar a povestit un episod în care cineva a strănutat pe hainele ei.

„Pe bune? Așa de ciudat gândiți unii dintre voi??? Nu mai există nicio criză de echipamente de protecție pentru cadrele medicale. S-a rezolvat. Probabil mai durează procesul de producție. În plus, dacă ați face toți ca mine (să ieșiți o dată la șapte zile din casă și echipați așa ), am scăpa de pandemie mult mai repede!”, a scris vedeta pe pagina de Instagram.

View this post on Instagram

#safetyfirst .. după șapte zile am revenit la cumpărături P. S. : Pe bune? Așa de ciudat gândiți unii dintre voi??? Nu mai exista nicio criza de echipamente de protecție pentru cadrele medicale. S-a rezolvat. Probabil mai durează procesul de producție . In plus, dacă ați face toți ca mine ( sa ieșiți o data la șapte zile din casa și echipați așa ) , am scăpa de pandemie mult mai repede! Un astfel de echipament nu este scump și este disponibil. De ce aruncați cu pietre? Eu militez pentru a proteja și a ne proteja! Cu ce am greșit ? Când va dispărea oare acest efect de turma care îmbolnăvește societatea? Și faptul ca am luat o cutie de iaurt și m-am uitat ce scrie pe ea și apoi am pus-o pe raft… care e problema? Fiecare dintre noi trebuie sa își dezinfecteze produsele când ajunge acasă . Știți cât de ușor mi-a fost când am ajuns acasă ? Mi-am dat jos combinezonul, mănușile, masca și le-am aruncat (data viitoare îmi iau și botoși) și sunt liniștită că mi-am luat toate măsurile de siguranță să mă protejez și să îi protejez pe copiii și pe părinții mei care stau cu noi. Și nici nu fac risipă de echipamente pentru că ies din casă de 4 ori pe lună. Deci? 4 măști , 4 combinezoane de unica folosință , 4 perechi de mănuși , 4 perechi de botoși pe luna! De ce sa ma supun riscului pentru ca un cretin care se amuza pe seama situației in care ne aflam sa vina și sa îmi strănute pe haine (așa cum mi s-a întâmplat mie și soțului meu) ??? Voi gândiți înainte sa lăsați un comentariu la aceasta postare a mea??? ‼️Oameni buni, ce aveți ? Cum sa donez un combinezon de unica folosință pentru zugravi unor cadre medicale???‼️ Un astfel de combinezon costa 9 lei. Aceasta a fost găselnița mea pentru a nu îmi expune hainele și parul la eventualele picături ale unei persoane infectate cu COVID-19. Mie și lui Mădălin ni s-a întâmplat ca un cretin sa tușească și sa strănute lângă noi. 🙄🙄🙄

A post shared by CRISTINA SISCANU IONESCU (@iamcristinasiscanu) on

Cristina Șișcanu despre ținuta aleasă la cumpărături: ”De ce să mă supun riscului?”

„Un astfel de echipament nu este scump și este disponibil. De ce aruncați cu pietre? Eu militez pentru a proteja și a ne proteja! Cu ce am greșit? Când va dispărea oare acest efect de turmă care îmbolnăvește societatea?

Și faptul că am luat o cutie de iaurt și m-am uitat ce scrie pe ea și apoi am pus-o pe raft… care e problema? Fiecare dintre noi trebuie să își dezinfecteze produsele când ajunge acasă.

Știți cât de ușor mi-a fost când am ajuns acasă? Mi-am dat jos combinezonul, mănușile, masca și le-am aruncat (data viitoare îmi iau și botoși) și sunt liniștită că mi-am luat toate măsurile de siguranță să mă protejez și să îi protejez pe copiii și pe părinții mei care stau cu noi.

Și nici nu fac risipă de echipamente pentru că ies din casă de 4 ori pe lună. Deci? 4 măști, 4 combinezoane de unică folosință, 4 perechi de mănuși, 4 perechi de botoși pe lună!”, a mai completat Cristina Șișcanu pe pagina de socializare.

În altă ordine de idei, vedeta a ținut să le răspundă și celor care i-au transmis să doneze combinezonul de zugrav. Cristina Șișcanu a mărturisit că a dat doar 9 lei pe combinezonul alb și aceasta a fost „găselnița” pe care a găsit-o pentru a-și proteja părul și hainele împotriva pandemiei de coronavirus.

Concurenta de la „Bravo, ai stil” a mai povestit că i s-a întâmplat ca o persoană să strănute și să tușească în preajma ei și a soțului Mădălin Ionescu.

„De ce să mă supun riscului pentru ca un cretin care se amuză pe seama situației în care ne aflăm să vină și să îmi strănute pe haine (așa cum mi s-a întâmplat mie și soțului meu)??? Voi gândiți înainte să lăsați un comentariu la această postare?

Oameni buni, ce aveți ? Cum să donez un combinezon de unică folosință pentru zugravi unor cadre medicale???‼️ Un astfel de combinezon costă 9 lei. Aceasta a fost găselnița mea pentru a nu îmi expune hainele și părul la eventualele picături ale unei persoane infectate cu COVID-19.

Mie și lui Mădălin ni s-a întâmplat ca un cretin să tușească și să strănute lângă noi”, a încheiat Cristina Șișcanu mesajul adresat fanilor care au criticat-o.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×