Cristina Șișcanu, primele impresii despre „Bravo, ai stil! Celebrities!”: ”Lucrurile sunt dure”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
11/03/2020, 14:43
Cristina Șișcanu, primele impresii despre „Bravo, ai stil! Celebrities!”: ”Lucrurile sunt dure”
Cristina Șișcanu, primele impresii despre participarea la Bravo, ai stil! Celebrities! Sursa foto: Instagram.com

Cristina Șișcanu a luat pulsul primelor filmări pentru emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” de la Kanal D și a mărturisit că le cunoaște pe majoritatea concurentelor împotriva cărora va participa și mai ales, susține că nu se va lăsa intimidată și va riposta atunci când ceva nu-i va conveni.

Cristina Șișcanu Ionescu cu ce concurente are de-a face la Bravo, ai stil! Celebrities!

Fosta concurentă a show-ului „Survivor România” va debuta în seara aceasta în emisiunea de stil tot de la Kanal D unde spune că deja și-a „citit” colegele și știe ce vrea fiecare dintre ele, mai ales că pe majoritatea le-a întâlnit în viața reală, la evenimente mondene. Cristina Șișcanu a mai precizat că nu se va lăsa călcată în picioare și va spune tot ce are pe suflet.

„Nu cred voi avea probleme. Încep le cunosc pe fiecare. Am experiență de viață și mi-am dat seama din prima secundă cum sunt. Pe unele le cunoșteam, pe altele le-am descoperit acum. Una e mai supărăcioasă, una mai curajoasă, alta este «pusă» pe situații comice și tratează ironic ceea se întâmplă

Știu care dintre ele își doresc câștige cu orice preț și care se bucură de experiență și sunt mai relaxate. În funcție de asta voi încerca nu le deranjez. Dacă ele deranjează pe mine, s-a terminat, voi riposta pe măsură!”, a declarat vedeta, relatează wowbiz.ro.

Fosta prezentatoare TV, emoții mari în prima ediție a emisiunii de stil

Cristina Șișcanu este obișnuită cu camerele video și cu evenimentele mondene, dar cu toate acestea emoțiile au pus stăpânire pe ea precizând că emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities!” de la Kanal D este ceva nou.

În plus, soția jurnalistului Mădălin Ionescu a mai spus că această competiție este una dură, în special pentru că este vorba numai de femei. Vedeta este hotărâtă să treacă peste cumulul de emoții și să ia învingătoare, de ce chiar să plece acasă cu marele premiu.

„N-am mai făcut așa ceva până acum! De aici și emoțiile, e ceva foarte nou pentru mine, deși am avut atâtea apariții publice și mi-au fost analizate ținutele de la evenimente de oameni avizați.

Este un vibe interesant pe care nu l-am mai simțit până acum, un cumul de emoții diverse. Este o competiție între femei și lucrurile sunt dure”, a mai spus Cristina Șișcanu, potrivit sursei menționate anterior.

Pe contul său de Instagram frumoasa șatenă a publicat două imagini din prima ediție care se va difuza în seara aceasta de la ora 22:00. Cristina Șișcanu le-a mulțumit fanilor pentru toate mesajele frumoase pe care le-a primit și a transmis că se bazează pe voturile lor pentru a putea rămâne în competiția de stil.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×