Cristina Șișcanu se alătură competiției Bravo, ai stil! Celebrities: ”Am prins curaj”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
09/03/2020, 14:35
Cristina Șișcanu se alătură competiției Bravo, ai stil! Celebrities: ”Am prins curaj”
Cristina Șișcanu va lua parte la competiția Bravo, ai stil! Celebrities! Sursa foto: Instagram.com

Cristina Șișcanu și-a încercat limitele în competiția din Republica Dominicană „Survivor România”, dar a plecat acasă destul de repede, însă acum a prins curaj și s-a înscris într-un alt show de la Kanal D. Frumoasa vedetă va putea fi văzută din această săptămână pe podiumul „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Cristina Șișcanu, cea mai nouă concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities

Soția jurnalistului Mădălin Ionescu se alătură singurul show de stil din țara noastră „Bravo, ai stil! Celebrities!”. Cristina Șișcanu va putea fi urmărită în emisiunea de la Kanal D încă din această săptămână, vedeta luând acestă decizie după participare la „Survivor România” unde a prins mai mult curaj.

Frumoasa vedetă este de părere că știe că combine piesele vestimentare, însă își dorește să învețe tot mai multe lucruri despre modă și stil. Cristina Șișcanu va lua locul Biancăi Giurcanu care a fost eliminată în ultima Gală și este extrem de încrezătoare că va realiza lucruri bune.

„Mă bucur foarte mult că am intrat în competiție, îmi doresc să învăț lucruri despre modă și stil, aici, de la cei mai buni. Unul dintre punctele mele forte este faptul că știu să combin piesele vestimentare”, a spus concurenta pentru dcnews.ro.

Cristina Șișcanu despre show-ul de modă și stil: ”Sunt încrezătoare”

„Am prins curaj, de-a lungul timpului, când de foarte multe ori, oameni avizați să facă acest lucru mi-au analizat ținutele vestimentare cu care m-am prezentat la diverse evenimente mondene. Aceștia m-au aplaudat de foarte multe ori, și lucrul acesta mi-a dat curaj să încerc să fac combinații vestimentare îndrăznețe. Sunt încrezătoare că pot face lucruri foarte bune aici”, a mai adăugat Cristina Șișcanu, potrivit sursei menționate.

Recent vedeta și-a întrebat fanii de pe rețelele de socializare dacă le place cum a combinat piesele vestimentare: un sacou albastru, un tricou negru cu imprimeu animal, blugi și pantofi sport, însă majoritatea răspunsurilor primite au fost negative.

„Deloc! Noroc cu sponsorii, că te-ai mai cadorisit ci câte ceva mai trendy, că tu nu te pricepi”, a fost reacția unei fane pe pagina de Instagram.

Ce spune vedeta despre participarea la Survivor România

„Un supraviețuitor nu e doar un individ musculos care e în stare să facă 100 de flotări pe minut. Un supraviețuitor e mai mult decât atât.

Un supraviețuitor este cel care reușește să învingă greutățile, să evolueze, să se adapteze, cel care caută și găsește soluții, cel care se ridică după ce a căzut, cel care își învinge limitele, cel care devine mai bun cu fiecare zi. Viața nu e un joc. Important e să privești înainte. Asta face un supraviețuitor”,a scris Cristina Șișcanu pe contul de socializare înainte de a pleca în Republica Dominicană.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×