Cristina Şişcanu a trăit un coşmar la Survivor România. „Ne făceam nevoile în junglă şi ne spălam în mare”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
11/02/2020, 15:13
Cristina Şişcanu a trăit un coşmar la Survivor România. „Ne făceam nevoile în junglă şi ne spălam în mare”
Cristina Şişcanu, la Survivor România. Sursa foto: wowbiz.ro

Show-ul TV „Survivor România” este câte se poate de real şi dur. Concurenţii care au participat la concurs, cum este şi Cristina Şişcanu, au făcut declaraţii şocante despre duritatea vieţii în cadrul showului TV de la Kanal D.

Cristina Şişcanu, despre Survivor România: „Ne spălam în mare și ne făceam nevoile în junglă”

Cristina Şişcanu, concurentă eliminată din concurs a făcut declaraţii şocante despre aventura vieţii ei-„Survivor România”. Chiar dacă mulţi dintre fani nu cred în autenticitatea concursului, mai multe vedete au pornit la drum fără să ştie despre ce este vorba şi au dat piept cu aspectele dure ale concursului TV, potrivit soţiei lui Mădălin Ionescu.

Nu ne spălam, doar în mare! Nevoile…în junglă, pe unde apucai, cu frica să nu te muște cineva! Și încă ceva, Survivor România este la primul sezon. Nu confundați cu Exatlon. Condițiile de trai sunt mult mai grele la Survor, decât la Exatlon”, a scris ea pe Instagram.

Cristina Şişcanu, despre accidentarea lui Augustin Viziru

Fanii Cristinei Şişcanu s-au lămurit despre condiţiile dure al concursului TV după ce aceasta a publicat un clip pe Instagram.

A început nebunia cu Augustin Viziru care s-a accidentat, le-am atras atenția războinicilor care râdeau și nu empatizau cu problema lui Augustin. El urla de durere. A pățit o fractură musculară, iar razboinicii erau neinteresați.

Andi era foarte ironic și arogant, lucruri de genul acesta. Mi s-a părut un lucru uman să le atrag atenția. Nu înțeleg de ce am fost criticată. Nu înțeleg de unde e acest val de critici. Eu le-am vorbit frumos.

Acest băiat Andi, am înțeles că este foarte cunoscut din niște show-uri matrimoniale, am înțeles că a făcut și videochat. Treaba lui. Dar când mi-a zis dacă vreau să mă bage și pe mine la un show matrimonial, mi s-a părut așa de prost gust. Eu i-am zis poftim educație. Eu nu sunt genul de femeie cu care are el legătură, sunt căsătorită și am copii”, a spus ea pe Instagram.

Cristina Șișcanu a explicat fanilor pe Instagram momentul când s-a simţit nedreptăţită, momentul din cadrul duelului cu Lola. „Voi vedeți că adversara mă apucă de mâini, mă imobilizează și tot pe mine mă certați că nu am continuat jocul. Ea e lipsită de fair play. E normal că nu vreau să continui jocul.

Durata jocului dintre mine și ea a fost imensă și nu s-a dat pe post totul. În acel moment când Lola mi-a imobilizat mâinile a mai dat dovadă de fair play? Fata și-a ridicat masca așa ușor și venea spre mine să-mi ia steagul.

Organizatorii au sesizat că ea mă vede, că noi eram legate la ochi. După ce ne punea masca noi nu mai aveam voie să o atingem, dar ea tot o atingea cu degetul și o împingea. Echipa mea a văzut asta, dar nu s-a dat la tv.

Au oprit jocul, i s-a spus să nu mai facă așa, iar ea tot îndrăznește să nu facă un moment de fair play și mă imobilizează de mâini. Nu e firesc să nu mai vreau să continui jocul? Nu am greșit cu nimic. M-ați acuzat de ce nu am dat mâna cu Lola. Eu dau mâna cu oamenii fair play”, a continuat ea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×