Cristian Tudor Popescu, devastator la adresa PSD-ului! A comparat partidul cu tragedia de la Cernobîl: „Este un mutant!”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
02/01/2020, 18:30
Cristian Tudor Popescu, devastator la adresa PSD-ului! A comparat partidul cu tragedia de la Cernobîl: „Este un mutant!” GALERIE FOTO
Cristian Tudor Popescu, acid la adresa PSD-ului. Sursa foto - hepta.ro

Cristian Tudor Popescu a lansat un atac devastator la adresa PSD-ului! Jurnalistul nu a ezitat și a spus că social democraţii sunt precum zona de la Cernobîl și oricine se apropie de centrul acestui partid politic se transformă într-un ”mutant monstruos”.

Cristian Tudor Popescu, devastator la adresa PSD-ului!

„PSD este un loc. Un loc. Am văzut un serial foarte bun, acum, se numește Cernobîl. Remarcabil, ca acuratețe științifică, încercare de reconstituire cât mai exactă a ceea ce s-a întâmplat acolo, și din punct de vedere științific, politic, uman, ce a fost…

Prin urmare, vă spun că PSD este un Cernobîl al politicii românești. În 1945 în politica românească s-a produs un accident nuclear, ca acela de la Cernobîl.

A comparat partidul cu tragedia de la Cernobîl

Și, cum știți, urmările nu dispar ani și ani, mii de ani nu dispar urmările unui astfel de accident. Radiația persistă, remanentă, are niveluri foarte înalte în zona de excluziune, aproape de miez.

La Cernobîl, dacă intri în zona respectivă, ori mori, ori te transformi într-un mutant monstruos. Același lucru înseamnă PSD.

Când ajunge un om în zona de radiație a PSD, care poate să fie chiar și în afara PSD, în apropierea lui, chiar în partid – vezi aliații de decenii ai PSD, că a tot avut tovarăși de drum, cum are și azi -, când ajungi în zona de radiație a PSD vei fi cu siguranță transformat.

Acolo e un cofraj radioactiv, care te transformă într-un mutant.

Toți pe cei pe care îi vedeți acolo fac parte din aceeași specie mutantă. Unii sunt mai cu pretenții, se dau mai rafinați, alții sunt mai din topor, unii joacă un rol, alții altul, în esență toți sunt din aceeași specie de mutanți și nu se schimbă sub nicio formă.

PSD e un partid care nu evoluează, la fel ca radiația de la Cernobîl. Ea e persistentă, peste ani și ani”, a spus Cristian Tudor Popescu, la  Digi24.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×