Cristian Tudor Popescu, nou atac la PSD: „E un partid care nu evoluează, la fel ca radiația de la Cernobîl”

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
02/01/2020, 09:32
Cristian Tudor Popescu, nou atac la PSD: „E un partid care nu evoluează, la fel ca radiația de la Cernobîl”
Cristian Tudor Popescu a comparat PSD cu Cernobîlul. Sursa foto: captură Digi 24

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a lansat un nou atac la PSD, partid care până în toamna anului 2019 a guvernat România. Realizatorul de la Digi 24 a comparat formațiunea politică cu accidentul nuclear de la Cernobîl.

Cristian Tudor Popescu, atac la adresa PSD

Popescu i-a făcut pe pesediști mutanți și a spus că orice om care se apropie de acest partid devine la rândul lui un mutant.

Publicistul care deține platforma republica.ro a mai declarat că acest partid nu are cum să evolueze, indiferent cine intră în el și cu ce intenții, că e precum radiația de la Cernobîl.

„PSD e un Cernobîl al politicii românești”

„PSD este un loc. Un loc. Am văzut un serial foarte bun, acum, se numește Cernobîl. Remarcabil, ca acuratețe științifică, încercare de reconstituire cât mai exactă a ceea ce s-a întâmplat acolo, și din punct de vedere științific, politic, uman, ce a fost… Prin urmare, vă spun că PSD este un Cernobîl al politicii românești”, a spus CTP.

„În 1945 în politica românească s-a produs un accident nuclear, ca acela de la Cernobîl. Și, cum știți, urmările nu dispar ani și ani, mii de ani nu dispar urmările unui astfel de accident. Radiația persistă, remanentă, are niveluri foarte înalte în zona de excluziune, aproape de miez”, a declarat gazetarul la postul de știri Digi 24.

„La Cernobîl, dacă intri în zona respectivă, ori mori, ori te transformi într-un mutant monstruos. Același lucru înseamnă PSD”, a mai spus realizatorul tv.

„Toți pe cei pe care îi vedeți acolo fac parte din aceeași specie mutantă. Unii sunt mai cu pretenții, se dau mai rafinați, alții sunt mai din topor, unii joacă un rol, alții altul, în esență toți sunt din aceeași specie de mutanți și nu se schimbă sub nicio formă. PSD e un partid care nu evoluează, la fel ca radiația de la Cernobîl. Ea e persistentă, peste ani și ani”, a completat analistul politic.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×