Cristian Tudor Popescu, despre starea de urgenţă: „Ludovic Orban cunoaşte problemele, să vedem dacă are şi soluţiile”

Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
15/03/2020, 20:15
Cristian Tudor Popescu, despre starea de urgenţă: „Ludovic Orban cunoaşte problemele, să vedem dacă are şi soluţiile”
Cristian Tudor Popescu, despre starea de urgenţă: "Ludovic Orban cunoaşte problemele, să vedem dacă are şi soluţiile"

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a reacţionat după conferinţa de presă susţinută la Vila Lac 1 de premierul Ludovic Orban, în care acesta a oferit explicaţii despre starea de urgenţă.

Jurnalistul a apreciat faptul că premierul ştie problemele cu care se confruntă ţara, dar că rămâne de văzut dacă va avea soluţii. Acesta a cerut şi măsuri contra lui Vergil Chiţac, care nu a respectat procedurile de izolare.

CTP, aprecieri despre măsurile anunţate de Ludovic Orban

„Sunt nişte măsuri generale care vor fi luate când vor fi luate. Deocamdată stare de urgenţă înseamnă nişte vorbe. Nu se va întâmpla să fim păziţi de militari, să nu mai ieştim de case. Nu vor fi închise televiziuni, nu vor fi oameni ridicaţi de poliţie. A pronunţa stare de urgenţă nu înseamnă că apar măştile care nu sunt astăzi.

Orban a ţinut să precizeze că se află la Vila Lac în izolare pentru că se simte cu musca pe căciulă. Fiind vorba de cetăţeni care zac în carantină, a simţit această nevoie. Ceea ce rezultă este că dânsul cunoaşte problemele, ştie despre ce este vorba, rămâne să vedem dacă are şi soluţii.

Oamenii nu vor fi liniştiţi decât atunci când văd efectele reale a ceea ce a promis. Eu vreau să văd ce măsuri se iau împotriva lui Chiţac. Domnul acela pur şi simplu nu a vurt să urce în izoletă, a încălcat regulamentul, a venit acolo ca la plimbare. Eu aş vrea să văd dacă poate fi sacnţionat ca atare”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×