Cristian Tudor Popescu, despre reținerea Elenei Udrea și a Alinei Bica: „Au greșit că au plecat în străinătate !”

Ana Chivu   
în Poze haioase
05/10/2018, 00:01
Cristian Tudor Popescu, despre reținerea Elenei Udrea și a Alinei Bica: „Au greșit că au plecat în străinătate !” GALERIE FOTO
Cristian Tudor Popescu face declarații despre arestarea Elenei Udrea și a Alinei Bica

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu și-a spus opinia despre arestarea recentă a Elenei Udrea și a Alinei Bica. Acesta crede că singura greșeală gravă făcută de cele două femei a fost că au părăsit România. Fostul ministru și șefa DIICOT au fost reținute pe străzile din San Jose miercuri, 3 octombrie, de Interpol, în urma aplicării cerute de poliția locală.

Acest eveniment a trezit mari controverse în România, dar și în Costa Rica. Cristian Tudor Popescu nu s-a sfiit să-și arate părerea despre situația în care se află cele două femei. Care au fost greșelile făcute de fostul ministru și șefa DIICOT?

Cristian Tudor Popescu, declarație despre arestarea Elenei Udrea și a Alinei Bica

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu și-a expus public opiniile despre evenimentul care a șocat pe toată lumea, deși  a fost prevăzut încă de la începutul sarcinii fostului ministru. Sentința definitivă a fost dată la îceputul lunii iunie a acestui an. Blonda a primit 6 ani de închisoare, iar Alina Bica 4 ani, în dosarul „Gala Bute”.

Cristian Tudor Popescu a comentat despre arestul făcut al celor două: „Evident că e o victorie a statului paralel, despre care a făcut referire doamna Dăncilă. Statul paralel, format din Kovesi, Coldea, Maior, au în subordine Interpol, au în subordine și autoritățile din Costa Rica, Islanda și întreaga lume. Sunt lucruri evidente. Vi le poate spune domnul Dragnea, domnul Tăriceanu. Deci e clar. Doamna Udrea și doamna Bica au fost săltate de pe stradă de mâna lungă a statului paralel.

Doamna Udrea, iată, este ridicată tocmai când își făcuse o familie tradițională. Și-a compus acolo o familie cu copil. Și cu o sălbăticie, aceste organe conduse de statul paralel din România au tupeul să o aresteze.Domnul Băsescu va face iarăși foarte multă gălăgie, dar îi va avea de partea lui pe șefii coaliției de guvernare, pentru că frăția hoților e mai tare decât partidele.

Greșeala lor a fost că au plecat din România. Nu le-au ținut nervii. Dacă rămâneau aici, rezolvau problema acum cu ajutorul domnului Toader, al lui Șerban Nicolae, Nicolicea, Iordache și compania, cu binecuvântarea domnului Dragnea. Au greșit că au plecat în străinătate și nu au ales suficient de bine, așa cum a făcut-o domnul Ghiță. După cum se vede, nu poate fi adus în România cu niciun chip.

Are șanse mari să fie ajutată de coaliția la putere dacă va veni să-și ispășească pedeapsa în România, nu? Amnistia!”, a declarat acesta, potrivit digi24.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×