Cristian Popescu Piedone a colindat la un cămin de bătrâni: ”Am simțit nevoia să mă încarc sufletește”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
21/12/2018, 19:12
Cristian Popescu Piedone a colindat la un cămin de bătrâni: ”Am simțit nevoia să mă încarc sufletește” GALERIE FOTO
Fostul primar Cristian Popescu Piedone a colindat la un cămin de bătrâni

Fostul primar Cristian Popescu Piedone a colindat la un cămin de bătrâni. Acesta, în prag de sărbători, a simțit nevoia să se încarce sufletește și să facă un gest umanitar pentru cei care sunt nevoiași sau nu au familie. Așadar, s-a îmbrăcat în dac, a pornit la drum și s-a oprit la un cămin de bătrâni , în același timp rememorând și momentele în care părinții săi erau pe pământ.

”Am fost la un cămin de bătrâni ce adaposteste 65 de persoane. Nemaiavând părinți de o bucata bună de timp, am simțit nevoia sa ma încarc sufleteste, sa-i vad cum zâmbesc. Le-am cântat colinde alaturi de un cor minunat si le-am dus tot ce este nevoie ca sa nu duca lipsa de nimic de Sărbători”, a scris pe contul său de socializare fostul primar.

Cristian Popescu Piedne a colindat la un cămin de bătrâni

Totodată, acest an nu a venit doar cu mai multă bunătate pentru cei din jur, ci și cu ceva care îi va aduce bucurie zi de zi: o nepoțică. Conform spynews.ro, în cadrul unui interviu, Cristian Popescu Piedone a mărturisitfata lui îi va dărui o nepoțică.

Cristian Popescu Piedone a colindat la un cămin de bătrâni: ”Am simțit nevoia să mă încarc sufletește”
Acesta, în prag de sărbători, a simțit nevoia să se încarce sufletește și să facă un gest umanitar

De altfel, faptul că Ana Maria, fiica sa, și soțul ei știu deja sexul bebelușului, semnificică faptul că sarcina a trecut de primul trimestru. ”Astazi am primit o veste minunata: si anume ca voi mai avea o nepoțica, de data aceasta de la fata mea, Ana Maria. Sa fii sănătoasă fetița mea, iar pe voi dragi prieteni, să vă iubească Dumnezeu!”, a declarat fostul primar. Fiica lui Cristian Piedone și-a unite destinul cu Șerban, pe data de 3 noiembrie 2018.

Cristian Popescu Piedone a colindat la un cămin de bătrâni: ”Am simțit nevoia să mă încarc sufletește”
Fostul primar al Sectorului 4 București a bucurat bătrânii dintr-un camin, în prag de sărbători

Cei doi au trecut prin emoții mari, care se pare că au venit și din partea tatălui ei. Acesta a postat pe un cont de socializare că îi dorește tot binele ginerelui lui și multă sănătate fiicei sale. ”Emoții mari, ca atunci când îți pleacă fata de acasă. Șerban, îți doresc tot binele din lume. Fata mea, sufletul și aerul meu, să fii sănătoasă și să-mi faci nepoței mulți”, a scris fostul primar al Sectorului 4 din București.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×