Cristian Popescu Piedone revine în politică! Ce funcție a primit recent și cum arată acum

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
16/06/2018, 16:27
Cristian Popescu Piedone revine în politică! Ce funcție a primit recent și cum arată acum GALERIE FOTO

Cristian Popescu Piedone revine în politică. Fostul edil al Sectorului 4 urmează să se ocupe de ceea ce știe el mai bine: coordonarea formațiunilor politice. Piedone, cu un nou look, urmează să reprezinte la nivel național Partidul Puterii Umaniste (social-liberal). Zilele trecute, însă, Piedone a fost naș, iar imaginile surprinse par să fi pozat alt… personaj.

Cristian Popescu Piedone a slăbit 100 de kilograme, față de cât avea în urmă cu 6-7 ani. Ține o cură drastică de slăbire, iar rezultatele se văd cu brio. Noua siluetă i-a schimbat inclusiv chipul fostulului edil. Mulți oame nici măcar nu îl mai recunosc și asta pe bună dreptate. Cristian Popescu Piedone este absolut schimbat față de cum îl știam cu toții. Mulți au spus, însă, că e bolnav și din acest motiv a slăbit așa. Mai mult chiar, ar fi făcut o depresie după ce a fost nevoit să își dea demisia în urma scandalului de după tragedia de la Colectiv. Nu pare să fie valabilă nicio ipoteză, însă.

Cristian Popescu Piedone revine în politică

Cât a stat departe de viața publică, Cristian Popescu Piedone s-a ocupat îndeaproape de nepoții lui, dar acum revine în politică. Fostul primar va fi coordonator al Partidului Puterii Umaniste, iar acest lucru îl va ține mai mult plecat de acasă. Piedone va trebui să meargă în teritoriu pentru a gestiona problemele organizațiilor locale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×