Fiica lui Piedone s-a măritat! Iată ce ținută superbă a purtat Ana la nuntă

Maria Cristina    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
05/11/2018, 13:22
Fiica lui Piedone s-a măritat! Iată ce ținută superbă a purtat Ana la nuntă GALERIE FOTO
Fotografie în care se află fiica lui Piedone, alături de soțul său

Fiica lui Cristian Popescu Piedone s-a măritat! Iată ce ținută superbă a purtat la nuntă! Ana, și-a unit destinul cu Șerban pe data de 3 noiembrie 2018. Cei doi au trecut prin multe stări, însă Cristian Poescu Piedone a trecut prin și mai multe. Mândru că fata sa și-a găsit predestinatul, fostul primar al Sectorului 4 a postat pe contul său de socializare câteva fotografii de la nunta ei, alături de un mesaj plin de fericire și cuvinte frumoase.

”Emoții mari, ca atunci când îți pleacă fata de acasă. Șerban, îți doresc tot binele din lume. Fata mea, sufletul și aerul meu, să fii sănătoasă și să-mi faci nepoței mulți”, a scris fostul primar al Sectorului 4 din București. În finele mesajului său pentru cei doi, Piedone a dezvăluit că fratele Anei îi va fi și naș! ”Te iubesc tata și mama, și mai ales fratele tău, care îți va fi și naș”, a încheiat Cristian Popescu Piedone.

Fiica lui Piedone s-a măritat! Rochia superbă purtată la nuntă i-a lăsat și burtica de gravidă la vedere!

Fiica lui Piedone s-a măritat! Aceasta a purat o rochie superbă care i-a lăsat la vedere și burta de gravida
Fotografie cu Ana, fiica lui Piedone, în care i se vede burtica de graviduță

După cununia lor civilă și apariția fotografiilor de la fericitul eveniment, informațiile din presă arată că fiica fostului primar al Sectorului 4 din Capitală ar fi și însărcinată. De unde au apărut acestea zvonuri? Cu toate că rochia de mireasă a Anei a fost una care îi ascundea formele, din dantelă, cu volumetrii, totuși s-a putut observa o sarcină, din una dintre fotografiile publicate de tatăl său.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×