Cristian Boureanu, cadou luxos pentru Ioana! Ce i-a cumpărat, la majorat

Ana Chivu   
în Stiri mondene
10/02/2019, 19:16
Cristian Boureanu, cadou luxos pentru Ioana! Ce i-a cumpărat, la majorat GALERIE FOTO
Cristian Boureanu i-a cumpărat un cadou extrem de luxos Ioanei, la majoratul acesteia!

Cristian Boureanu și-a surprins fata cu cadou pe cinste, la majoratul său. Acesta nu s-a mai uitat la bani, mai ales într-o zi atât de specială. Sărbătorita s-a pozat sexy pe mașina luxoasă pe care i-a dăruit-o tatăl său, în speranța că uită de incidentul nefericit petrecut cu doar câteva zile înainte de ziua sa de naștere.

Fanii au bombardat-o cu mesaje care mai de care mai frumoase în care îi urau și însănătoșire grabnică. Tânăra a renunțat pentru câteva clipe la bandajul care îi proteja rana, pentru a avea amintiri superbe.

Cristian Boureanu, cadou luxos pentru Ioana Boureanu!

Cristian Boureanu a încercat să-i facă o zi de naștere extrem de frumoasă pentru ca Ioana să uite incidentul petrecut cu puțină vreme înainte de majoratul ei. Tatăl tinerei i-a cumpărat o mașină roșie superbă. “Acum tu mă plimbi, ne vedem zilele astea că nu am putut cum să ajung”, “Ai văzut ce frumusețe te faci? Să fii cuminte!”, au spus urmăritorii Ioanei Boureanu de pe rețelele de socializare.

Ioana Boureanu lângă mașina luxoasă primită cadou la majoratul ei
Ioana Boureanu lângă mașina luxoasă primită cadou la majoratul ei

Din păcate, fata a trecut printr-un incident pe care îl va uita cu greu. Proaspăta majoră a fost bătută într-un club de fițe din Capitală unde se afla la petrecerea unei prietene. Ioana Boureanu a fost bătută de 3 fete de etnie romă.

Ioana Boureanu
Ioana Boureanu, fiica lui Cristian Boureanu

Fiica lui Boureanu a trecut prin câteva clipe de groază în momentul în care i-a fost spart un pahar în cap. “Ioana este o fată puternică, a început să meargă la şcoală, deşi nu se simte bine. O doare capul, are vânătăi şi cucuie. Zilnic, trebuie să schimbe bandajele. Nu e deloc bine. Se ocupă avocaţii de tot. Am depus plângere împotriva celor vinovate. Au lovit-o cu un pahar fix în moalele capului, a ţâşnit sângele ca-n filmele de groază. Am fost la medic, a cusut-o, am fost şi la INML, pentru a scoate certificat medico-legal”, a declarat fostul politician.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×