Ioana, fiica lui Cristian Boureanu, bătută într-un club! A ajuns de urgență la spital

Ana Chivu   
în Stiri mondene
04/02/2019, 14:17
Ioana, fiica lui Cristian Boureanu, bătută într-un club! A ajuns de urgență la spital GALERIE FOTO
Ioana Boureanu a fost bătută crunt de 3 fete într-un club de fițe din Capitală!

Ioana Boureanu a ajuns de urgență la spital, după ce a fost bătută de câteva fete în club. Fiica lui Cristian Boureanu se afla la momentul incidentului la un majorat, într-un club de fițe. Tânăra a fost transportată la spital după bătaia incredibilă a fetelor.

Din păcate, adolescenta pare că nu se ține departe de scandaluri. „Sunt la IML. Sunt într-o situație foarte delicată. Fiica mea a fost bătută, are capul spart. Am fost la medic și au cusut-o. I-au spart un pahar în cap fix ca în filemele de groază. Sângele a început să țâșnească…”, a declarat Cristian Boureanu, pentru Click!

Ioana Boureanu, bătută într-un club de fițe! Tânăra a ajuns de urgență la spital

Scene incredibile într-un club de fițe din Capitală, unde fiica lui Cristian Boureanu a fost bătută crunt de trei fete. Adolescenta se afla la un majorat al unei prietene, dar, din păcate, petrecerea s-a stricat, transformându-se într-un coșmar. Din păcate, Ioana Boureanu a primit un pahar în cap de la 3 fete de etnie romă. Fiica afaceristului s-ar fi dus la baie, fiind extrem de aglomerat, aceasta le-a cerut celor 3 fete să-i facă loc. Una dintre fete s-a supărat și i-a dat o palmă Ioanei, apoi celelalte au început să o lovească tare cu pumnii și picioarele.

Ioana Boureanu, bătută în club!
Ioana Boureanu, bătută în club!

Fiica lui Cristian Boureanu, imediat după bătaie, a fost cu câteva prietene la o farmacie, pentru a-și pansa rănile, mai apoi s-au fi întors în clubul cu pricina. După pumnii și picioarele împărțite la baie, agresoarele nu s-au potolit, astfel că i-au spart un pahar de sticlă în cap. Ioana s-a ales cu capul spart, potrivit național.ro. Fata a ajuns de urgență la spital, unde medicii au fost nvoiță să-i pună nu mai puțin de 4 copci pentru a opri sângerarea. Ioana a ieșit de la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici” bandajată, purtând o șapcă pentru a-și ascunde rănile.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×