Ioana Boureanu, în costum de baie! A făcut ravagii pe plajele de la noi! Pe cât de frumoasă, pe atât de rebelă!

Raluca Ogaru    Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
26/07/2018, 13:54
Ioana Boureanu, în costum de baie! A făcut ravagii pe plajele de la noi! Pe cât de frumoasă, pe atât de rebelă! GALERIE FOTO

La doi ani de când a fost filmată în plin scandal cu tatăl ei, pe stradă, Ioana Boureanu face ravagii pe plajă, în costum de baie. Fiica lui Cristian Boureanu este pe cât de frumoasă, pe atât de rebelă. Adolescenta adoră să se pozeze în ipostaze provocatoare, iar imaginile cu ea au făcut deliciul publicului de fiecare dată.

În urmă cu doi ani, Ioana Boureanu era implicată într-un scandal monstru. Ea și tatăl ei erau filmați, pe stradă, în timp ce părintele o trăgea de păr și încerca să o bage cu forța în mașină. Fata striga din răsputeri și, cum era de așteptat, s-au găsit imediat câțiva martori care au scos telefonul și au filmat. A urmat un lung șir de procese, înfățisări la auritățile abilitate cu protecția copilului, invitații la TV și multe altele. Au existat acuze de ambele părți, iar Cristian Boureanu a afirmat că mama Ioanei a cam scăpat-o din mână pe fiica sa.

Ioana Boureanu, sexy în costum de baie

Ioana Boureanu a ținut să nu își ascundă latura rebelă. Nu are nici o problemă în a arăta că fumează, bea câte un pahar de șampanie la petreceri (s-a zvonit că și mai multe, însă noi vorbim strict pe pozele din galeria noastră), adoră să se îmbrace și să pozeze provocator. Fiica lui Boureanu a mai crescut, iar vacanțele la mare alături de prietenii ei sunt o adevărată relaxare, prilej numai bun să își etalze trăsăturile deosebit de frumoase. Interesant ar fi să știm ce părere are și tatăl ei despre aceste imagini.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×