Cristi Borcea și Valentina Pelinel, mai fericiți ca niciodată! Unde au fost fotografiați cei doi. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
23/01/2020, 12:09
Cristi Borcea și Valentina Pelinel, mai fericiți ca niciodată! Unde au fost fotografiați cei doi. FOTO GALERIE FOTO
Valentina Pelinel și Cristi Borcea, fericiți și cu zâmbetul pe buze, în vacanță. Sursa foto: Instagram.com

Fotomodelul Valentina Pelinel se poate declara o femeie fericită și împlinită. Mamă a trei copii, frumoasa blondină este în culmea bucuriei de când Cristi Borcea a fost eliberat din închisoare. În urmă cu puțin timp cea de-a treia soție a fostului acționar de la Dinamo a postat pe rețelele de socializare o imagine cu ei doi care demonstrează acest lucru.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, cu zâmbetul pe buze, în vacanță

Valentina Pelinel a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare o imagine alături de tatăl copiilor ei, Cristi Borcea. Fotomodelul și fostul șef dinamovist se află pe o plajă cel mai probabil în vacanță, iar Valentina se află în brațele lui Cristi Borcea. VEZI FOTO

Cei doi îndrăgostiți radiază de fericire, iar frumoasa blondină a ținut să atașeze și un mesaj la această fotografie. „Singuri pe plajă de ziua ta”, a scris Valentina Pelinel pe contul de Instagram, referindu-se probabil la ziua de naștere a lui Cristi Borcea care a avut loc pe 17 ianuarie.

Valentina Pelinel, despre bucuria de a fi mamă

Fostul manechin în vârstă de 39 de ani a declarat în cadrul unui interviu că se simte binecuvântată pentru cele 3 minuni din viața sa: băiețelul Milan (3 ani) și gemenele Indira Maria și Rania Maria (în vârstă de aproape 1 an). Valentina Pelinel a mărturisit că înainte de a deveni mamă nu simțea bucuria și dragostea pe care o primește acum de la micuți.

„Nu sunt doar împlinită, sunt fericită și mă simt, efectiv, binecuvântată cu aceste minuni din viață mea. Și până nu trăiești această experiență, nu ai cum să o evaluezi de la distanță.

Da, copiii tuturor sunt minunați, dar până nu îi strângi în brațe pe ai tăi, nu le simți inimile bătând lângă a ta, nu le vezi nevoia de iubire și acceptare și dragostea necondiționată pe care ți-o returnează, nu poți înțelege și trăi cu adevărat sentimentul.

Le doresc tuturor femeilor să se bucure de acest moment din viața lor, este unic și merită orice efort”, a spus actuala soție a lui Cristi Borcea, potrivit cancan.ro.

Fotomodelul are numai cuvinte de laudă la adresa lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel și Cristi Borcea trăiesc o furmoasă poveste de dragoste în ciuda faptului că fostul acționar al echipei Dinamo a petrecut mult timp în spatele gratiilor, iar fotomodelul a fost și mamă și tată pentru cei trei copii.

Iubirea dintre ei a ieșit victorioasă și s-au căsătorit în septembrie 2018. Fostul manechin a renunțat la carieră pentru a deveni mamă și spune că nu regretă deloc acest lucru. În plus, fosta soție a politicianului Cristian Boureanu are numai cuvinte de laudă la adresa actualului soț, Cristi Borcea.

„Cristi este un soț și un partener de nădejede, un om în care am încredere și pe care știu că mă pot bizui. De aceea, să lucrăm în echipă este încă un aspect pozitiv al vieții noastre”, a mărturisit Valentina Pelinel, conformciao.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×