Valentina Pelinel și Cristi Borcea, prima apariție publică după eliberarea omului de afaceri. Au participat la botezul mezinei cuplului Serea-Sînă

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
25/11/2019, 18:15
Valentina Pelinel și Cristi Borcea, prima apariție publică după eliberarea omului de afaceri. Au participat la botezul mezinei cuplului Serea-Sînă
Valentina Pelinel, alături de Cristi Borcea la botezul fetiței cuplului Serea-Sînă. Sursa foto: instagram Valentina Pelinel

După nouă luni de așteptare, Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au reunit în sfârșit. Fostul acționar majoritar al clubului de fotbal Dinamo București a fost eliberat din închisoare și nu mai are de gând să stea departe de soția și cele două fetițe ale sale. De altfel, fericitul cuplu a bifat recent prima apariție publică, odată cu botezul mezinei familiei Serea Sînă și, judecând după fotografiile postate de frumoasa blondină în mediul online, am putea spune că par mai fericiți și mai îndrăgostiți ca oricând.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au făcut senzație în prima apariție publică de după eliberare

Pentru a marca momentul așa cum se cuvine, fostul fotomodel a optat pentru o ținută cu totul și cu totul specială, demnă de una dintre cele mai îndrăgite reprezentante ale showbiz-ului românesc. Iar pentru a vă convinge de acest lucru, este de ajuns să vă redăm doar o parte dintre comentariile primite de vedetă pe Facebook, unde internauții nu mai contenesc cu laudele la adresa sa.

Poza postata de Valentina Pelinel pe retelele de socializare
Poza postata de Valentina Pelinel pe retelele de socializare

Ești superbă!” , „Ești foarte frumoasă”, sau „Wow, ce apariție. Nu-mi mai pot lua ochii de la tine”, i-au transmis prietenii din mediul online Valentinei Pelinel. Ceremonia religioasă prin care Adrian Sînă și Anca Serea și-au botezat fetița cea mică a avut loc la Mănăsia.

Anca Serea, mesaj emoționant după botezul fetiței sale

Ieri a fost o zi tare specială pentru familia noastră, botezul micuței Leah pe care-l așteptam cu mari emoții! Sunt zile pe care nu le vom uita niciodată și pe care le vom prețui datorită amintirilor frumoase. Vreau să le mulțumesc în primul rând celor care ne-au fost alături și datorită lor am avut o seară perfectă: copiilor, nașilor, prietenilor. Visul nostru este să înfiem un copil.

Am luat decizia acum mult timp. A fost un semn. Eu sunt ambasador la Salvați Copiii și, mai demult, am mers în vizită la spitalul Sf. Pantelimon, unde era o fetiță abandonată. Eu eram însărcinată cu Moise și mi s-a părut devastator, nedrept. Mi s-a părut că nu pot face ceva pentru ea atunci și mi-am propus că, în viitor, să înfiem un copil”, a spus Anca Serea, la scurt timp după botezul mezinei sale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×