Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, transformare uluitoare după operațiile estetice. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
07/01/2020, 17:43
Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, transformare uluitoare după operațiile estetice. FOTO GALERIE FOTO
Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, de nerecunoscut. Sursa foto: viva.ro

Alina Vidican a devenit cunoscută în perioada în care era soția lui Cristi Borcea. După o relație de 13 ani și 6 de căsnicie cei doi s-au despărțit, iar frumoasa șantenă a ales să trăiască departe de România. Fosta soție a ex-acționarului de la Dinamo s-a schimbat radical de când locuiește pe continentul american. 

Fosta soție a lui Cristi Borcea, Alina Vidican, dependentă de schimbări

Alina Vidican s-a schimbat radical de când a divorțat de Cristi Borcea și s-a mutat în Statele Unite ale Americii. Frumoasa timișoreancă a devenit fana operațiilor estetice, acest lucru putându-se observa în fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare. VEZI FOTO

Fosta soție a lui Cristi Borcea a simțit nevoia unei schimbări și nu s-a mai oprit. Alina s-a tuns, a renunțat la șaten și s-a făcut blondă. Nici produsele de machiaj nu mai sunt pe placul timișorencei aceasta apărând tot mai dus naturală.

Fosta doamnă Borcea, Alina Vidican, vizite dese la medicul estetician

Frumoasa blondină nu mai are zâmbetul de altădată, dar reușește că compenseze supărările prin vizite la medicul estetician. Se pare că în ultima perioadă fosta soție a lui Cristi Borcea a suferit mai multe intervenții chirurgicale și a devenit o cu totul altă persoană. Şi-a făcut lifting facial, implant mamar şi fesier.

Alina Vidican este tot mai secretoasă cu viața sa personală și postează rar fotografii cu ea sau cu cei doi copii: Gloria și Alex. Fosta doamnă Borcea nu mai apare la evenimente mondene și trăiește pe picior mare în America.

Puținele imagini care apar în presă cu fosta soție a lui Borcea sunt cele postate de mama sa, Mariana Vidican. Părintele i-a transmis în ziua de Sfântul Ion un călduros „La mulți ani!” având în vedere că pe Alina o mai cheamă și pe Ioana.

„La mulți ani, Ioana. Un gând bun din depărtare, să ai binecuvântare, sănătate, fericire, bucurii și împliniri. Dumnezeu să te binecuvânteze cu harul, pacea și dragostea sa! Te iubim”, a scris mama Alinei Vidican pe contul de Facebook unde a postat și o fotografie.

Cristi Borcea și-a reunit copiii pentru sărbătorile de iarnă

Fostul acţionar de la Dinamo a petrecut sărbătorile de iarnă din 2018 alături de toți copiii săi. Aceștia s-au reunit în casa primei soții, Mihaela. Cristi Borcea are din prima căsnicie trei copii: Patrick şi gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa.

Din mariajul cu Alina Vidican au rezultat doi copii: Gloria și Alex. Din relația cu fosta amnată, Simona Voiculescu, a rezultat o fetiță, Carolyn, iar cu ultima soție, Valentina Pelinel, Borcea are un băiat pe nume Milan Cristian și 2 fete gemene.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×