Cristi Borcea este decis să-și opereze fața după nunta cu Pelinel!

Ana Chivu   
în Stiri mondene
15/09/2018, 17:32
Cristi Borcea este decis să-și opereze fața după nunta cu Pelinel! GALERIE FOTO
Cristi Borcea este decis să-și opereze fața după nunta cu Pelinel!

Omul de afaceri, Cristi Borcea, s-a hotărât să plece în străinătate pentru a-și schimba înfățișarea. Bărbatul s-a căsătorit recent cu modelul Valentina Pelinel, în mare secret, la Primăria Voluntari. Cei doi au dat o petrecere pentru a sărbători fericitul eveniment. Aceasta a avut loc într-un local cunoscut de la marginea Capitalei, cu lăutari și dansuri pe mese.

Fostul șef al echipei de fotbal Dinamo a luat hotărârea de a se opera la nivelul feței. Bărbatul a ales să se lase pe mâna medicilor esteticieni turci pentru noua schimbare.

Cristi Borcea își operează chipul

Se pare că după nunta mult așteptată a cuplului Borcea-Pelinel, omul de afaceri va urma să plece în străinătate pentru a se opera la față. „El trebuie sa isi refaca fata la o perioada de timp. Totul, de la injectii pana la interventii la nivelul pielii, este musai sa fie efectuate la o clinica din Turcia. Acolo este elixirul tineretii si Cristi vrea sa arate mereu bine, mai ales ca anii din inchisoare si-au pus amprenta asupra lui”, au dezvăluit surse din preajma fostului șef Dinamo.

Citește și: Lora a suprins pe toată lumea cu schimbările look-ului său

Citește și: O stațiune turistică fără gară și transport este plină de gunoaie

Gigi Becali a refuzat să le fie naș

Cristi Borcea nu a ieșit de mult timp din închisoare, dar a reușit să o lase din nou însărcinată pe iubita lui și să se și căsătorească. Fostul șef Dinamo a aflat vestea cea mare, anume că Valentina este însărcinată cu gemeni. Nunta noilor soți va avea loc în Budapesta. Fostul naș al lui Cristi Borcea din căsătoria sa cu Alina Vidican a refuzat să-l mai cunune a doua oară. Cel care îi va fi părinte spiritual va fi Marius Vizer, președintele federației intrenaționale de judo. Ceremonia de oficializare a relației lor se anunță tot restrânsă.

Cristi Borcea l-ar fi sunat pe fostul naș pentru a-i fi din nou părinte spiritual, însă nu a acceptat. ”M-a sunat, mi-a cerut binecuvantarea! I-am spus ca nu am treaba eu cu asta. Eu l-am cununat o data, eu a doua oara nu ma mai bag! Noi nu ne jucam cu din astea! Astea sunt Sfintele Taine! Sunt lucruri cu care nu poti sa faci asa cum vrei tu! Eu stau departe de asta si nu ma refer la el acum, ci in general vorbind”, a declarat Gigi Becali la PROX.

petrecerea de cununie civila a lui cristi borcea si a valentinei pelinel
Cristi Borcea  și Valentina Pelinel la petrecerea de cununie a celor doi

”Mare bucurie, sunt astia doi, are noua acuma. Sa vedem cum o sa se descurce cu noua! Trebuie sa munceasca! (rade) I-am zis, bine, ai facut acum cu asta trei, dar nu cumva peste un an-doi sa mai faci 2-3 si cu alta! Treaba lui!”, a mai mărturisit acesta.

petrecerea de cununie civila a lui cristi borcea si a valentinei pelinel
Valentina Pelinel și omul de afaceri, Cristi Borcea, în fața stării civile

Valentina Pelinel, din nou însărcinată

Ziua de miercuri nu doar că a fost cuprinsă de bucuria căsătoriei celor doi, dar și de fericitul anunț ca proaspăta soție a lui Cristi Borcea este însărcinată cu gemeni. Vestea a luat prin surpindere pe toată lumea. Nu cu mult timp în urmă, șeful Dinamo a fost eliberat din închisoare, așa că a uimit vestea că soția lui este din nou însărcinată. „Gemenii au fost concepuți în vacanță din Turcia! Am primit vestea cu mare bucurie, dar mă așteptăm. Eu aş vrea fetiţe, să vedem”, a declarat Borcea chiar la ieșirea din Primăria Voluntari.

Cristi Borcea este decis să-și opereze fața după nunta cu Pelinel!
Cristi Borcea alături de Valentina Peliel și fiul acestora

Proaspătul cuplu are deja un un fiu, Milan. Familia se va mări cu încă doi membri, din mariajul actual cu modelul Valentina Pelinel. Omul de afaceri mai are copii din căsătoriile anterioare. Acesta are 3 copii cu Mihaela Borcea Patrick și gemenii Mihai Angelo și Antonia Melissa iar din relația cu ALina Vidican încă doi copiiȘ Alexandru și Gloria.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×