Crimă pentru 2 lei și o pereche de cercei. O bătrână din Galați, ucisă cu toporul de un bărbat în căutare de halucinogene

Adrian Baciu   
în Stiri de ultima ora
25/03/2020, 14:59
Crimă pentru 2 lei și o pereche de cercei. O bătrână din Galați, ucisă cu toporul de un bărbat în căutare de halucinogene
Crimă pentru 2 lei și o pereche de cercei. O bătrână din Galați, ucisă cu toporul de un bărbat în căutare de halucinogene. Sursa foto: hepta.ro

O crimă de-a dreptul înfiorătoare a avut loc într-o localitate din județul Galați. Luni noapte, o femeie în vârstă de 80 de ani a fost ucisă cu cruzime în propria locuință.

Crimă pentru 2 lei și o pereche de cercei. O bătrână din Galați, ucisă cu toporul de un bărbat în căutare de halucinogene

În noaptea de luni spre marți, o femeie de 80 de ani din localitatea gălățeană Iveşti a fost ucisă de un tânăr, consătean cu victima. Acesta a intrat în locuința vârstnicei cu scopul precis de a o jefui.

Conform informațiilor preliminare, acesta i-a aplicat femeii mei multe lovituri cu toporul în zona capului.

Presupusul criminal avea nevoie de bani pentru a-şi cumpăra substanțe halucinogene şi a sustras din casa femeii cerceii acesteia şi suma de doi lei găsită în locuință.

”Avem o victimă, în vârstă de aproximativ 80 de ani, din localitatea Iveşti. Femeia a fost ucisă cu lovituri de topor, iar făptuitorul este un tânăr din localitate.

Acesta, după ce a aplicat victimei loviturile de topor, a sustras doi lei din locuinţa victimei şi cerceii acesteia”, a declarat, pentru Agerpres, procurorul Liliana Istrate de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

În legătură cu acest caz, a fost declanșată o anchetă care se desfășoară sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați.

Individul din Galați este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de omor și tâlhărie, riscând ani grei de închisoare.

Crimă oribilă și la Arad

Tot în această săptămână, în județul Arad, un jandarm de 41 de ani și-a ucis tatăl prin înjunghiere.

Între criminal și tatăl său, în vârstă de 71 de ani, a izbucnit o altercație. Pe fondul consumului de alcool, cearta dintre cei doi s-a intensificat, iar jandarmul a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe părinte în zona toracică, acest lucru provocându-i decesul, anunță aradon.

Crima a avut loc în noaptea de duminică spre luni. Satul evenimentului tragic, Gurba, aparține de comuna Șicula, de lângă Ineu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×