Crimă oribilă la Galați. Un tânăr de 21 de ani și-a omorât prietenul după ce a pierdut la table

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
08/04/2020, 23:01
Crimă oribilă la Galați. Un tânăr de 21 de ani și-a omorât prietenul după ce a pierdut la table
Crimă în Galați. Un bărbat și-a omorât prietenul după ce a pierdut la table.

În noaptea de marți spre miercuri, un tânăr de 21 de ani din Galați și-a omorât cel mai bun prieten, după ce a piedut la un joc de table. Orbit de furie și amețit de aburii alcoolului, bărbatul a luat un par de lemn și și-a lovit victima până a lăsat-o fără suflare.

Supărat că a ieșit pierzător la table, și-a omorât prietenul

Nu doar pandemia de COVID-19 face victime și ucide suflete. Un tânăr din localitatea Rădești, județul Galați, și-a bătut prietenul până la omorât, supărat că a pierdut la jocul de table.

Nenorocirea s-a întâmplat în noaptea de marți spre miercuri, când cei doi, buni prieteni, s-au întâlnit la un pahar de vorbă și o tablă, așa cum făceau frecvent.

Potrivit apropiaților, cei doi erau prieteni buni și se întâlneau des, mai ales de când s-a instalat autoizolarea. Așa s-a întâmplat și în seara cu pricina.

După câteva ore în care au povestit și s-au simțit bine, agresorul, supărat că a fost bătut la table, a luat un par de lemn și și-a luat prietenul la ciomăgit fără a avea un motiv întemeiat. Bărbatul a primit lovitură după lovitură, până a rămas fără suflare.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore

Victima este un bărbat în vârstă de 63 de ani, care, cel mai probabil, nu a putut să-i țină piept agresorului, din cauza vârstei înaintate. Astfel, în urma loviturilor încasate, acesta nu a avut nicio șansă și a murit pe loc.

În urma incidentului, în care și-a pierdut viața un om, tânărul agresor a fost adus la audieri și reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de omor calificat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×