Crimă în localitatea unde se filmează Exatlon! Un operator turc a fost ucis

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
30/10/2018, 16:49
Crimă în localitatea unde se filmează Exatlon! Un operator turc a fost ucis
Crimă la Exatlon

Se pare că recent s-a înregistrat o crimă exact în locul în care sunt derulate filmările pentru emisiunea sportivă Exatlon. Din păcate, un operator din Dominicană a fost jefuit și după ucis.

Acest eveniment a adus la împânzirea spațiului cu camere care vor fi puse în funcțiune zi și noapte. De asemenea, un centru de comandă cu structuri de securitate a fost deschis. Victima atacului a fost înjunghiată, iar mai apoi jefuită de un localnic.

Crimă în apropierea filmărilor pentru Exatlon!

Un operator turc a fost omorât cu brutalitate chiar aproape de locul în care Faimoșii și Războinii au parte de încercări sportive dificile. După crima comisă, zona în care se filmează probele pentru Exatlon a fost umplută de camere care să preia imagini video 24 ore din 24, 7 zile din 7 cât vor mai sta aceștia pe insulă.

Din păcate, mai multe evenimente de un astfel de gen au fost indicate în ultimele luni. Violuri, atacuri, jeafuri, și acum și crime au fost îndreptate spre turiștii insulei.

Exatlon

Exatlon România este o emisiune a unui format din Turcia, iar de când a apărut pe micile ecrane a fost foarte îndrăgit de români. Vedete și alți sportivi cuprinse în echipele Războinici și Faimoși se luptă în probe sportive pentru premiul cel mare de 100.000 de euro. Filmările pentru show-ul Exatlon sunt în zona coastei de nord a Dominicanei.

Concurenții emisiunii sportiveExatlon din sezonul 2
Concurenții emisiunii sportiveExatlon din sezonul al doilea

Jocurile sunt pentru medalie, de arenă sau de eliminare și jocuri internaționale. În primul sezon eliminările au avut loc în funcție de voturile celor de acasă, se pare că acum, în al doilea sezon, concurenții vor pleca pe merit, în funcție depunctele pe care le adună la probele sportive. Sezonul cu numărul doi este deja foarte cunoscut pentru accidentări, unul din modurile în care participații se pot retrage din competiție.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×