Roxana Vancea a plecat de la Exatlon din cauza lui Giani Kiriță?! ”Nu mă regăsesc deloc”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
22/10/2018, 13:30
Roxana Vancea a plecat de la Exatlon din cauza lui Giani Kiriță?! ”Nu mă regăsesc deloc” GALERIE FOTO
Roxana Vancea, pe unul dintre traseele competiției sportive

Se zvonește că Roxana Vancea ar vrea să plece de la Exatlon din cauza lui Giani Kiriță! Faimoasa a susținut că nu se regăsește deloc. În ultimul episod al competiției sportive, Roxana Vancea, concurenta care face parte din grupul Faimoșilor a avut o discuție aprinsă cu cel care a venit acum să antreneze echipa celor îmbrăcați în roșu. Spiritele s-au încins foarte tare în urma unui joc, în care echipa celor celebri a pierdut, Giani acuzând-o că ia decizii în numele celorlalți. Lupta pierdută de ei a fost una extrem de importantă ce avea ca miză casa. La ajungerea colibei din pădure, locul în care stau pierzătorii, toți faimoșii, în frunte cu Giani Kiriță, au discutat despre motivele pentru care au fost înfrânși de Războinici.

Cuvintele lor au fost din ce în ce mai acide unul la adresa celuilalt, însă cea care a fost vizată pentru nereușita grupului a fost Roxana Vancea. În urma tensiunilor, vedeta a luat decizia de a-și face bagajele, pentru a părăsi concursul. Aceasta este de părere că de la ajungerea lui Giani în Republica Dominicană, el venind după aproape două luni de la începerea competiției, show-ul are altă față. ” De când a venit el mi se pare că emisiunea merge într-o altă direcție, o direcție în care eu nu mă regăsesc deloc”, a declarat Roxana.

Roxana Vancea părăsește Exatlon din cauza lui Giani?
Imagine din momentul emisiunii în care Roxana și Giani se certau

Roxana Vancea va pleca de la Exatlon din cauza lui Kiriță? ”De când a venit el, mi se pare că emisiunea merge într-o altă direcție”

Din dialogul purtat de antrenor cu Roxana, se pare că acesta are unele pretenții atunci când un membru din echipa pe care o conduce vorbește cu el, spunându-i Roxanei că poate să-și spună opinia când va câștiga. ”Crezi că dacă ai făcut cinci puncte, poţi să vorbeşti? Serios! Strict de puncte! Ai luat puncte, ai câştigat, n-ai luat puncte, râd lăutarii de tine! Eu, unul, asta sunt, aşa sunt clădit, să înving, să luopt şi când pierd, vreau să ies cu capul sus. Plecăm de la 5-0 tot timpul. Dacă nu aveţi orgoliu în voi, asta e. Şi pe urmă facem glume pe bancă <>. Nu vine ăla cu acordeonul şi râde de voi, pe bune? O să sfârşiţi tot timpul la baraca aia şi o să mâncăm numai orez”, a zis Giani Kiriță în emisiune.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×