Cozmin Gușă i-a răspuns lui Tudor Chirilă după ce actorul i-a aruncat o ”șarjă” cu privire la postul Realitatea TV

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
09/03/2019, 12:57
Cozmin Gușă i-a răspuns lui Tudor Chirilă după ce actorul i-a aruncat o ”șarjă” cu privire la postul Realitatea TV GALERIE FOTO
Cozmin Gușă i-a răspuns lui Tudor Chirilă după ce actorul i-a aruncat o ”șarjă”

Tudor Chirilă a aruncat mânușa, astfel că și consultantul politic Cozmin Gușă a comentat în cazul părerii artistului despre Realitatea TV. „Realitatea TV este poate singura televiziune independentă, corectă, echilibrată”, a declarat Gușă, la acuzele aduse de artist.  Declarația lui Tudor Chirilă a fost făcută în cadrul unei emisii TV, singurul care a transmis revolta actorilor cu privire la OUG 7, ordonanță contestată și de magistrați.

Cozmin Gușă, răspuns pentru acuzele aduse de Tudor Chirilă

Cozmin Gușă iese la atac, după ce Tudor Chirilă a adus acuze postului Realitatea TV și și-a exprimat dezacordul în privința a ceea ce se întâmplă în țară. „Sper că încă vorbesc în fața unei televiziuni independente. Sunt evidente și dramatice încercările de a confisca și ultimele redute de presă independentă. Este grav ce se întâmplă. Fără o presă independentă nu poate exista informare”, a spus Tudor Chirilă, vineri seara, la Realitatea TV.

„De fiecare dată când vorbim de justiție, de Kovesi, Coldea sau Dragnea, încercăm să o facem în baza faptelor, pe care le-am înteles așa cum le-am înțeles. Justiția a fost făcut praf, dar nu numai acum. Niște oameni cu probleme penale încearcă să o discrediteze acum, dar justiția a fost batjocorită în România începând din 1989, de la procesul lui Ceaușescu, oamenii din justiție au fost șantajați, manipulați, nici Codruța Kovesi nu a scăpat de șantaj, după părerea mea și am spus-o cu claritate de mai multe ori, Kovesi este în postura în care devine necredibilă”, a explicat consultantul politic.

Cozmin Gușă, despre Kovesi: „Kovesi nu e un actor”

În scandalul cu Tudor Chirilă, consultantul politic a adus în discuție o paralelă dintrea Laura Codruța Kovesi și cele spuse de actor, dar și despre susținerea pe care o are fosta șefă DNA zilele acestea. „Kovesi nu e un actor, ea a făcut parte din statul paralel român, din rândul celor care au răspuns drepți în fața lui Traian Băsescu. Kovesi să nu se folosească, precum actorii, de evenimentele recente pentru a obține o popularitate mai mare.

Mesajul meu pentru Tudor Chirilă este: Kovesi nu este o eroină pentru mine, decât dacă ar veni și ar spune Frați români: sunt o victimă a lui Băsescu, Maior, Coldea, m-au folosit ca pe o coadă de topor, am anchetat doar oameni de afaceri români, mi-au interzis să anchetez oameni de afaceri străini, mituitorii sau politicieni din UDMR cu afaceri necurate”, cum am arătat în emisiunea de seara trecută. Trebuie să știți că am invitat politicienii de la UDMR în emisiune, dar nu au dorit să vină la o dezbatere civilizată în care aveau posibilitatea să își susțină poziția.”, a conchis Cozmin Gușă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×