Ce urmează pentru Realitatea Tv! Anunțul făcut chiar de patronul Cozmin Gușă

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
30/10/2019, 20:20
Ce urmează pentru Realitatea Tv! Anunțul făcut chiar de patronul Cozmin Gușă
Cozmin Gușă a explicat ce se va întâmpla cu Realitatea Tv *foto: realitatea.net

Realitatea Tv se va închide miercuri seara, după ce i-a expirat licența audiovizuală. O parte dintre programe ar urma să fie acoperite de postul Realitatea Plus, cel care este însă disponibil doar la anumiți operatori tv. Patronul postului de televiziune, Cozmin Gușă, a promis însă că va încerca să emită în continuare și că nu va avea vreo problemă în ceea ce privește angajații.

Cozmin Gușă a anunțat care sunt pașii următori pentru Realitatea Tv

Gușă a susținut că își dorește să obțină la loc dreptul de emisie pentru postul tv: „Vrem să recâștigăm dreptul Realitatea TV de a emite. Deja am atacat decizia CNA. Vom retransmite programele Realitatea TV pe Realitatea PLUS, o licență de satelit care ne permite să emitem, dar aici vom fi la mâna cabliștilor”, a zis Cozmin Gușă la Realitatea TV.

„Vă asigur că facem toate eforturile pentru ca echipa să rămână în întregime, să plătim salariile și în lunile care urmează. Vin luni grele pentru noi. Noi oricum vom emite pe Internet. Sper că operatorii de cablu din România să aibă înțelegere și să aibă înțelepciunea să retransmită Realitatea PLUS cu programele Realității TV”, a completat Gușă.

Realitatea Tv se închide, după 18 ani de emisie

Postul Realitatea Tv a început emisia în 2001, în urmă cu 18 ani. Realitatea se va închise însă miercuri seara, după ce îi va expira licența audiovizuală. O parte dintre programe vor putea să fie urmărite pe noul post, Realitatea Plus. Asta după ce Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat cererea S.C. Geopol Internaţional SRL Bucureşti de modificare a licenţei audiovizuale, acordate pentru difuzarea prin satelit a serviciului de programe pentru Realitatea Plus din Bucureşti.

De altfel, directorul editorial al postului Realitatea TV Edward Pastia a menţionat că au fost „discuţii finalizate cu cabliştii”. El a adăugat că, faţă de Realitatea TV, pe Realitatea Plus „este în mare parte aceeaşi grilă”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×