Costi Ioniță e de nerecunoscut. Viața i s-a schimbat radical de când e în SUA. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
23/10/2019, 16:45
Costi Ioniță e de nerecunoscut. Viața i s-a schimbat radical de când e în SUA. FOTO GALERIE FOTO
Cât de mult s-a schimbat Costi Ioniță de când trăiește în America. Sursa foto: acasainro.com

Cântărețul, producătorul și afaceristul Costi Ioniță a renunțat la meleagurile natale pentru a trăi visul american. Artistul a experimentat de-a lungul carierei mai multe stiluri muzicale prin care reggae și manele, iar de când trăiește în Miami, Florida, a avut numeroase colaborări cu artiști de top.

Când de mult s-a schimbat Costi Ioniță de când trăiește în America

Cristi Ioniță a devenit cunoscut datorită trupei Valahia, iar după separare s-a dedicat muzicii solo. Artistul este mândru de perioada în care a cântat manele și chiar dacă trăiește de ani buni peste Ocean nu a uitat de vechii prieteni. Cristi Ioniță trăiește o viață de vis în Statele Unite ale Americii și colaborează cu artiști de top printre care se numără Shaggy, Daddy Yankee, J Balvin, Nicky Jam sau Reykon. VEZI FOTO 

Muzicianul a fost nominalizat la Premiile Grammy în 2012 cu piesa ”Dame” interpretată de Shaggy și Kat DeLuna. Cristi Ioniță (41 de ani) și Shaggy sunt prieteni de ani buni și au colaborat la mai multe piese. Românul a compus pentru numeroși artiști și a lansat chiar și o trupă de fete Elegance formată din iubita sa Issa Casian și Celia. Și peste hotare artistul continuă să comună piese și a contribuit la lansarea trupei Gold Money, formație cu patru fete, Letty, Dodo, Maya Pop și Daiana. De curând solistul a ajuns în România și s-a întâlnit cu Ruby, Ioana Ignat și Florin Salam.

Artistul este de câteva zile în România
Costi Ioniță s-a reinventat și a devenit vegetarian de când stă în State. Sursa foto: Facebook.com

Costi Ioniță are un stil alimentar sănătos și face yoga

Artistul român nu a făcut schimbări doar pe plan profesional, ci și personal. Costi Ioniță a renunțat complet la carne și a devenit vegetarian. În plus, cântărețul este foarte credincios și postează des pe rețelele de socializare fotografii de la lăcașuri de cult din America. Fostul manelist a făcut un curs de numerologie cu celebrul Anatol Basarab și își ghidează toată activitățile zilnice după calcule numerologice.

„Costi Ioniţă a absolvit un curs de numerologie în urmă cu câţiva ani şi are diplomă. Nu e maestru numerolog, el foloseşte informaţia în interes propriu. Tot ce a învăţat, foloseşte în meseria lui. El poate să îşi programeze concertele, întâlnirile în anumite date favorabile. Notele muzicale pot fi transformate în numere, iar el poate să îşi dea seama dacă va fi sau nu o melodie de succes. Îşi cunoaşte mai bine partenerii cu care colaborează şi, cu ajutorul unei simple analize şi pe baza unor calcule îşi poate da seama cu cine să lucreze. Spre exemplu el poate afla dacă omul cu care vrea să colaboreze este serios, dacă are şansă sau nu în domeniul muzical, ca să nu îşi mai piardă timp în cazul în care cifrele sunt nefavorabile. El îşi coordonează activităţile în funcţie de anumite activităţi numerologice”, a declarat Anatol Basarab într-un interviu pentru click.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×