Florin Salam a rămas fără un membru din trupă. Marian Gheorghe are datorii uriașe la cămătari

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
15/10/2019, 13:31
Florin Salam a rămas fără un membru din trupă. Marian Gheorghe are datorii uriașe la cămătari
Unul dintre colaboratorii lui Florin Salam este căutat de cămătari după ce a strâns datorii uriașe. Sursa foto: publika.md

Marian Gheorghe, unul dintre colaboratorii și prietenii lui Florin Salam, este căutat de cămătari după ce a strâns zeci de datorii la cămătari. Manelistul și-a părăsit familia pentru că a fost amenințat, iar surse apropiate spun că acesta nu ar mai fi pe teritoriul României.

Unul dintre colaboratorii lui Florin Salam este căutat de cămătari cărora le datorează bani

Florin Salam și Marian Gheorghe sunt colaboratori de mai bine de 10 ani. Marian Gheorghe este unul dintre cei mai importanți muzicieni din trupa celebrului manelist. Bărbatul a decis să plece de lângă familia sa din București după ce a strâns datorii uriașe la cămătari. Se pare că apropiații lui Gheorghe au fost amenințați de cămătari, acesta fiind și motivul plecării sale. Fostul membru al trupei lui Florin Salam are probleme cu cămătarii încă din vară și se pare că nu a plecat doar din București, ci și din țară. Marian Gheorghe a scris pe contul de Facebook un mesaj adresat cămătarilor care îl strâng cu ușa să le înapoieze banii. Prietenul lui Florin Salam a spus că le va da banii în rate, dar peste asta trebuie să cânte.

„Am plecat din București din cauza voastră, a cămătarilor care nu ați acceptat bani pe rând și am făcut tot ce am putut să vă trimit din bani. V-am trimis bani așa cum am putut! M-am mutat departe de familia mea, nu mai cânt deocamdată unde stiți voi! Așteptați să încep să cânt și după aceea o să vă trimit bani, așa cum am făcut până acum”, a explicat Marian Gheorghe pe pagina sa de Facebook.

Manelistul are datorii uriașe la cămătar
Marian Gheorghe, fostul membru al trupei lui Florin Salam, a fugit din țară de teama cămătarilor. Sursa foto: Facebook.com

Și Florin Salam a avut datorii la cămătari în trecut

Cunoscutul manelist a avut în trecut mai multe probleme cu banii. Florin Salam a strâns datorii la cămătari după ce a consumat substanțe interzise și a jucat bani grei la jocurile de noroc. Muzicianul a recunoscut problemele pe care le-a avut în trecut spunând că a fost la un pas de a claca.

Florin Salam a fost nevoit să plece din țară o perioadă de timp, dar cămătarii nu i-au dat pace până nu și-au recuperat sumele de bani. La un moment dat chiar s-a zvonit că familia manelistului a fost amenințată din cauza datoriilor pe care le avea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×