Cosmin Cernat, dat afară de la Kanal D, după ce a făcut audiențe record cu Exatlon

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
21/01/2020, 11:29
Cosmin Cernat, dat afară de la Kanal D, după ce a făcut audiențe record cu Exatlon
Cosmin Cernat a fost dat afară de la Kanal D. Sursa foto: kanald.ro

După ce a făcut audiențe record cu emisiunea Exatlon, Cosmn Cernat a fost dat afară de la Kanal D, iar emisiunea prezentată de el a fost scoasă din grila de programe a postului de televiziune. A fost unul dintre cei mai bine plătiți prezentatori de emisiuni, însă șefii Kanal D l-au pus pe liber acum, potrivit ciao.ro.

Cosmin Cernat a fost dat afară de la Kanal D

Jurnalistul sportiv Cosmin Cernat a primit o sumă uriașă pentru a prezenta concursul Exatlon, filmat departe de țară și prieteni, tocmai în Republica Dominicană.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

A făcut compromisuri personale pentru a pleca în Republica Dominicană, însă acestea au fost compensate din belșug de salariu primit de la postul de televiziune Kanal D.

Șefii de la Kanal D nu i-au mai propus niciun format de emisiune

Primul sezon al emisiunii a fost un adevărat fenomen, a înregistrat audiențe-record, însă publicul nu a mai fost atât de interesat de sezonul 2 și 3, poate pentru că nici concurenții nu au mai fost nume grele din showbizz-ul autohton.

Așadar, nici nu s-a mai pus problema unui sezon 4 de Exatlon, iar Cosmin Cernat s-a trezit fără obiectul muncii, iar șefii de la Kanal D nici nu i-au mai propus un nou format de emisiune, nefiind în cărți pentru prezentarea noii emisiunii de la Kanal D, Survivor România.

Cosmin Cernat are un CV impresionant. Și-a făcut debutul în presa sportivă în anul 1994, la redacția de Sport a ziarului Dimineața. S-a mutat la TVR în 1997, iar din 2007 a început să lucreze pentru Kanal D.

A fost redactor-șef al Știrilor sportive Kanal D și prezentator și realizator al emisiunilor Fluier de start și Fluier final. De-a lungul timpului a prezentat emisiunile Ploaia de stele, Spune-mi prețul, Stele de 5 stele și Șatra.

Cosmin Cernat a comentat competiții de handbal, atletism, baschet și sporturi de iarnă. A comentat Jocurile Olimpice la nu mai puțin de șapte ediții consecutive.

În 2010 a plecat de la Kanal D la redacția de Sport a TVR, unde a prezentat Studiourile UEFA Champions League, meciurile echipei naționale de fotbal și transmisiunile sportive speciale.

Închide ×