Cosmin Cernat, dat afară de la Kanal D, după ce a făcut audiențe record cu Exatlon

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
21/01/2020, 11:29
Cosmin Cernat, dat afară de la Kanal D, după ce a făcut audiențe record cu Exatlon
Cosmin Cernat a fost dat afară de la Kanal D. Sursa foto: kanald.ro

După ce a făcut audiențe record cu emisiunea Exatlon, Cosmn Cernat a fost dat afară de la Kanal D, iar emisiunea prezentată de el a fost scoasă din grila de programe a postului de televiziune. A fost unul dintre cei mai bine plătiți prezentatori de emisiuni, însă șefii Kanal D l-au pus pe liber acum, potrivit ciao.ro.

Cosmin Cernat a fost dat afară de la Kanal D

Jurnalistul sportiv Cosmin Cernat a primit o sumă uriașă pentru a prezenta concursul Exatlon, filmat departe de țară și prieteni, tocmai în Republica Dominicană.

A făcut compromisuri personale pentru a pleca în Republica Dominicană, însă acestea au fost compensate din belșug de salariu primit de la postul de televiziune Kanal D.

Șefii de la Kanal D nu i-au mai propus niciun format de emisiune

Primul sezon al emisiunii a fost un adevărat fenomen, a înregistrat audiențe-record, însă publicul nu a mai fost atât de interesat de sezonul 2 și 3, poate pentru că nici concurenții nu au mai fost nume grele din showbizz-ul autohton.

Așadar, nici nu s-a mai pus problema unui sezon 4 de Exatlon, iar Cosmin Cernat s-a trezit fără obiectul muncii, iar șefii de la Kanal D nici nu i-au mai propus un nou format de emisiune, nefiind în cărți pentru prezentarea noii emisiunii de la Kanal D, Survivor România.

Cosmin Cernat are un CV impresionant. Și-a făcut debutul în presa sportivă în anul 1994, la redacția de Sport a ziarului Dimineața. S-a mutat la TVR în 1997, iar din 2007 a început să lucreze pentru Kanal D.

A fost redactor-șef al Știrilor sportive Kanal D și prezentator și realizator al emisiunilor Fluier de start și Fluier final. De-a lungul timpului a prezentat emisiunile Ploaia de stele, Spune-mi prețul, Stele de 5 stele și Șatra.

Cosmin Cernat a comentat competiții de handbal, atletism, baschet și sporturi de iarnă. A comentat Jocurile Olimpice la nu mai puțin de șapte ediții consecutive.

În 2010 a plecat de la Kanal D la redacția de Sport a TVR, unde a prezentat Studiourile UEFA Champions League, meciurile echipei naționale de fotbal și transmisiunile sportive speciale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×