Vedeta Kanal D a fost dată afară! Vladimir Drăghia, concediat de la emisiune

Maria Cristina   
în Stiri mondene
11/01/2019, 12:33
Vedeta Kanal D a fost dată afară! Vladimir Drăghia, concediat de la emisiune GALERIE FOTO

Vladimir Drăghia pleacă de la Kanal D! Televiziunea turcă a schimbat grila de programe, iar în urma acestora au apărut și câteva rezilieri de contracte.  Printre cei „zburați” de la Kanal D se află și îndrăgitul câștigător de la Exatlon, Vladimir Drăghia 

Contractul lui Drăghia din emisiunea „FanArena” a fost reziliat, iar actorul este șomer. În locul său vine o altă vedetă care a participat la Exatlon: Lili Sandu. Frumoasa brunetă este extrem de bucuroasă de noua sa poziție în emisiune, dar și de faptul că de acum poate spune că face parte din „familia” Kanal D.

Vladimir Drăghia a fost concediat de la emisiunea „FanArena”

Vedeta Kanal D a fost dată afară! Vladimir Drăghia, concediat de la emisiune
Vedeta Kanal D a fost dată afară! Vladimir Drăghia, concediat de la emisiune

Lili Sandu vine în locul lui Drăghia la cârma emisiunii „FanArena”. Fosta iubită a lui Bogdan Stelea este încântată de rolul său și abia așteaptă să înceapă filmările: „Ma bucur sa ma intorc pe micile ecrane si sunt o norocoasa ca fac parte din echipa Kanal D. a fost pentru mine o experienta extraordinara, iar ceea ce am trait acolo voi tine minte, cu siguranta, toata viata. Eu am fost si sunt fan si nu se putea un loc mai potrivit pentru mine, in care sa ma bucur de acest show fenomen. este locul unde, alaturi de invitatii mei, voi incerca sa aflu la cald tot felul de informatii legate de atletii celor doua echipe.

Vom comenta situatiile ivite in concurs si ii vom cunoaste cat mai bine pe concurenti, prin intermediul apropiatilor lor, care vor veni alaturi de noi, in platou. Acest an este plin de suprize frumoase si sper sa fiti alaturi de mine pentru a le impartasi cu voi!’, a declarat Lili Sandu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×