Cosmin Cernat, anunţ de ULTIMA ORĂ! Ce se întâmplă în finala Exatlon 2019 de duminică, 9 iunie

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
07/06/2019, 15:37
Cosmin Cernat, anunţ de ULTIMA ORĂ! Ce se întâmplă în finala Exatlon 2019 de duminică, 9 iunie
Ce spune Cosmin Cernat despre marea finală Exatlon. Sursa foto:b1.ro

Ne apropiem cu pași repezi de marea finală a show-ului Exatlon, producție cu care Kanal D a cucerit audiențele și în acest an. Ajuns la sezonul cu numărul trei, concursul își va desemna duminică seara câștigătorii, cu începere de la orele 20:00.

Ce spune Cosmin Cernat despre marea finală Exatlon

Până atunci însă, prima zi de weekend aduce ultima semifinală a concursului, în care se vor lupta, la băieți, Andrei Botoacă și Gabi Nedelcu, iar pentru finala feminină, bătălia se va da între Cătălina Șeicaru și Andreea Arsine. Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii, a prefațat pentru telespectatori ultimul act al competiției care ne ține cu sufletul la gură. Primii finaliști sunt Ion Surdu, de la echipa Faimoșilor, și Nicoleta Lunca, din partea Războinicilor.

Vor fi câteva momente unice, dramatice, care vor arăta, din nou, de ce este așa de frumos ! Fie că vorbim de băieți, sau de fete, veți redescoperi personaje care vor încerca să își strunească zbuciumul interior, să depășească osteneala acumulată în luni de trudă, și sa înfrunte arșita dominicană, dar și pe cea care le va cuprinde mințile când vor intra pe trasee. Chiar merită să fiți alături de ei!” , a explicat Cosmin Cernat, pentru Libertatea. 

Cosmin Cernat anunță o finală de excepție la Exatlon. Sursa foto. Unica.ro
Cosmin Cernat anunță o finală de excepție la Exatlon. Sursa foto. Unica.ro

S-a aflat deja câțtigătorul finalei Exatlon

Ultima etapă a show-ului Exatlon este programată pe 9 iunie, de la ora 20:00, iar bătălia se anunță una cu adevărat epică, pe măsura unei încleștări între cei mai buni concurenți ai sezonului trei. Până atunci însă, atât în mediul virtual, cât și în spațiul public circulă diverse zvonuri în vederea celor care vor pleca acasă mai bogați cu 50.000 de euro.

Potrivit informațiilor furnizate de Capital, după o luptă extrem de strânsă, marele trofeu al finalei masculine a fost câștigat de Ion Surdu, care l-a învins pe concurentul din echipa Războinicilor, Gabriel Nedelcu.

Sursa citată mai relatează că adevărata surpriză vine din tabăra fetelor. Deși era creditată de telespectatori cu cele mai mari șanse la câștigarea trofeului și, implicit a marelui premiu, Iuliana Aradi nu a reușit acest lucru. În urma unei finale foarte disputate, Nicoleta Luncă a părăsit Republica Dominicană cu cei 50.000 de euro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×