Cosmin Cernat a făcut anunțul! Cine pleacă de la Exatlon în ediția de duminică, 5 mai

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
05/05/2019, 17:43
Cosmin Cernat a făcut anunțul! Cine pleacă de la Exatlon în ediția de duminică, 5 mai
Cosmin Cernat a făcut anunțul care le dă fiori tuturor. Cine va fi eliminat din concurs

Ne apropiem cu pași repezi de marea finală a show-ului Exatlon, producție cu care Kanal D a reușit să cucerească din nou audiențele în această primăvară. Ajuns la sezonul cu numărul trei, concursul a ținut telespectatorii cu sufletul la gură. Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii a făcut anunțul care le dă fiori celor două echipe . În ediția din această seară, încă un concurent va părăsi competiția.

Tensiunea atinge cote maxime la Exatlon

Se încing spiritele la Exatlon, pe măsură ce ne apropiem de faza finală a concursului. Luptele dintre Războinici și Faimoși devin din ce în ce mai strânse, având în vedere confortul din Vilă, dar și rația de mâncare mai bună pentru câștigători, în perspectiva jocurilor eliminatorii.

În cursa pentru trofeul și implicit pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro se mai află în momentul de față 10 concurenți. Este vorba despre 6 Faimoși și 4 Războinici, care deși sunt în dezavantaj numeric, nu se vor da bătuți atât de ușor.

Exatlon România se apropie cu pași repezi de marele final
Exatlon România se apropie cu pași repezi de marele final

Faimoșii i-au învins pe Războinici, după un meci pe viață și pe moarte

În ediția de sâmbătă, 4 mai 2019, în Republica Dominicană s-a dat o nouă luptă încinsă între Faimoși și Războinici. Cele două echipe au mers cap la cap în cea mai mare parte a confruntării, însă până la urmă, faimoșii au avut câștig de cauză.

Ion Surdu a fost cel care a reușit să aducă echipei sale mult-așteptata victorie, cu scorul de 10-7, astfel că Faimoșii își mențin locul în Vilă și vor rămâne acolo, cel puțin până duminică seara, când pe concurenți îi va aștepta o nouă încleștare.

Ce voia să facă Mario Fresh cu premiul de la Exatlon

Mario Fresh a fost unul dintre cei mai apreciați cocnurenți de la Exatlon. Chiar dacă a intrat în competiție cu gândul de a pleca acasă cu marele premiu, ginerele Andreei Esca a fost eliminat în urmă cu mai bine de o lună.

Într-un interviu acordat la scurt timp după ce a părăsit Republica Dominicană, Mario Fresh a dezvăluit ce avea de gând să facă, în cazul în care reușea să câștige trofeul și premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro.

Planul pe care îl aveam cu banii de la Exatlon era să-mi iau o mașină ori să-mi iau apartament. Am o mașină care doar își face treaba, dar nu pot să spun că îmi place. Eu sunt foarte pasionat de mașini. M-am gândit… Am zis să-mi iau casă și apoi mașină. Că unde stai?! În casă, nu în mașină. (…) Eu la Exatlon am fost doar pentru mine. Nu am fost nici pentru bani, nici pentru faimă” , a declarat Mario Fresh.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×