Cosette Chichirău, candidatul USR pentru Primăria Iași! „Împreună cu aliații de la PLUS vom oferi Iașiului guvernarea competentă pe care o așteaptă”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
11/10/2019, 12:56
Cosette Chichirău, candidatul USR pentru Primăria Iași! „Împreună cu aliații de la PLUS vom oferi Iașiului guvernarea competentă pe care o așteaptă” GALERIE FOTO
Cosette Chichirău într-un discurs al alianței USR/Plus. Sursa foto - facebook

Cosette Chichirău a devenit în mod oficial candidatul USR pentru Primăria Iași! Deputatul Uniunii și unul dintre liderii partidului a anuntat ca a fost desemnata candidat al formatiunii sale pentru o luptă care se anunță mai mult decât importantă. Vă readucem aminte că pe  1 octombrie, Chichirău și-a depus candidatura in competitia interna a formatiunii pentru desemnarea candidatului la functia de primar.

Cosette Chichirău, candidatul USR pentru Primăria Iași!

„Am fost desemnata candidatul USR la Primaria Iasi! Le multumesc colegilor pentru increderea acordata si ii multumesc lui Mihai Lupu pentru dezbaterile pline de substanta. Am increderea ca impreuna cu aliatii nostri de la PLUS vom oferi Iasului guvernarea competenta pe care o asteapta de 30 de ani. Vom prezenta echipa extinsa si programul pentru fiecare cartier in curand!”, a scris deputatul USR pe pagina sa de Facebook.

Prin intermediul unui anunt manifest postat pe pagina sa de Facebook pe 1 octombrie, deputatul USR Cosette Chichirau mentiona ca vrea sa fie primarul Iasiului „pentru a recupera rapid anii pierduti si pentru ca Iasiul sa devina un oras european”. “S-a îndeplinit cvorumul. La finalul votului am băut o şampanie împreună, a fost prezent şi contracandidatul meu, Mihai Lupu. Sper să câştig şi încrederea alianţilor din PLUS ca împreună să câştigăm primăria. Iaşiul merită în sfârşit un primar competent şi integru”, a mai spus Cosette Chichirău.

Cosette Chichirău, candidatul USR pentru Primăria Iași! Cosette Chichirău
Cosette Chichirău luptă împotriva actualului primar Mihai Chirică. Sursa foto – facebook

„Împreună cu aliații de la PLUS vom oferi Iașiului guvernarea competentă pe care o așteaptă”

Liderul USR nu s-a oprit aici și a precizat că îşi doreşte o alianţă largă la Iaşi în alegerile pentru primărie, care să respecte însă criteriile de integritate. “Sunt candidatul care îl poate bate pe actualul primar Mihai Chirica“, a mai zis aceasta. „Iașiul trebuie să devină un oraș viu, generos cu locuitorii săi, ospitalier şi atractiv pentru turişti, un centru cultural major şi un oraş cu o identitate puternică. Iaşul are vocaţie de centru şi de capitală. Avem obligaţia de a realiza proiectele mari care să facă din oraşul nostru un oraş modern. Generaţiile trecute ne-au dat Palatul Culturii.

Avem obligaţia de a construi noi simboluri arhitecturale, o nouă infrastructură şi o nouă economie. Oportunităţile sunt abundente, pentru că sunt atâtea lucruri esenţiale care ne lipsesc: autostradă şi şosea de centură, autogară, muzeu de ştiinţă, muzeu de artă, sală polivalentă”, a adăugat Chichirău. De remarcat că următoarele alegeri locale vor fi în anul 2020.
 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×