Corul de Copii al Operei Naţionale a făcut senzaţie la Românii au talent. Andi Moisescu: „Aţi ales cartea câştigătoare”

Dan Suta   
în Stiri mondene
31/05/2019, 20:56
Corul de Copii al Operei Naţionale a făcut senzaţie la Românii au talent. Andi Moisescu: „Aţi ales cartea câştigătoare”
Corul de Copii al Operei Naționale a uimit juriul. Sursa foto: PRO TV

Corul de Copii al Opereți Naționale a făcut senzația în marea finală Românii au talent sezonul 9. Jurații au rămas fără cuvinte în fața spectacolului pe care copiii talentați l-au oferit în deschiderea finalei sezonului suprem. Corul este cotat cu șanse foarte mari să câștige din mai multe motive.

Corul de Copii al Operei Naționale a ales ”cartea câștigătoare”

În cazul acestor concurenți, vorbim deja despre niște copii talentați, care aveau nevoie doar de o scenă și de un public mai mare pentru a încânta auditoriul. De altfel, copiii de la Opera Națională București au spus că vor dona cei 120.000 de euro pentru construirea unui spital pentru copiii bolnavi de cancer, aliniindu-se astfel cauzei în care cred foarte mulți români, având în vedere problemele enorme din sistemul medical.

Corul a interpetat melodia Stairway to Heaven de la Led Zeppelin în marea finală, după ce în semifinală a uimit  juriul cu Bohemian Rapsody. Andi Moisescu a analizat cu atenție momentul din finală și a declarat că a fost surprins de melodia aleasă și că au ales cu siguranță cartea câștigătoare pentru acest sezon suprem Românii au talent.

Micuții vor să doneze premiul de 120.000 de euro. Sursa foto: PRO TV

Copiii vor să doneze premiul de 120.000 de euro

“Avem visuri care în general sunt mari. Eu vreau să mă fac regizor”, a spus unul dintre copii, iar altul a spus că vrea să lupte pentru drepturile oamenilor. Corul de copii a afirmat că în cazul în care va câştiga, premiul obţinut va fi donat pentru construirea unui spital pentru copiii bolavi de cancer.

“Copiii sunt foarte talentaţi, dar peste acest talent aş remarca alegerile înţelepte. Vreau să felicit pentru această alegere, mi se pare că acest cor şi-a jucat impecabil cartea. Aţi găsit cartea câştigătoare. A fost o alegere minunată”, a declarat Andi Moisescu vizibil emoționat.

“Ce mi se pare fantastic este că această alegere are forţă pentru că e motivaţia pentru care sunteţi aici. Asta e motivaţia pe care doriţi să o construiţi”, a spus și Mihai Petre.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×