Cornelia Rednic a slăbit enorm! Cântăreața este într-o mare formă

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
01/11/2018, 18:09
Cornelia Rednic a slăbit enorm! Cântăreața este într-o mare formă GALERIE FOTO
Cornelia Rednic a slăbit enorm! Cântăreața este într-o mare formă

Cornelia Rednic a reușit să slăbească enorm de mult. Cântăreața de muzică populară se află acum într-o formă de zile mari. Chiar dacă nu i-a fost simplu să topească kilogramele în plus, artista nu a cedat până nu și-a atins obiectivul.

Cântăreața de muzică populară merge la sală, iar acolo are un antrenor personal, care se ocupă de ea și îi sugerează programe personalizate de slăbit. „Am slăbit şapte kilograme. Am ajuns să iubesc sportul şi, acum, dacă o săptămână nu fac sport îmi lipseşte foarte mult. Se întâmplă să ajung şi la unsprezece noaptea la antrenament. La început mi-a fost foarte greu pentru că nu slăbeam deloc. Apoi, antrenoarea mea, atunci când mi-a făcut evaluarea, m-a întrebat dacă mănânc mult. Mie nu mi se părea că mănânc mult şi fix asta i-am zis: că eu mănânc puţin, dar sunt grasă. Şi ea mi-a spus ‘bine atunci, dar fă bine şi înjumătăţeşte porţiile’. Şi abia aşa am realizat că mâncam mult mai mult decât aveam eu nevoie. În timp, stomacul se obişnuieşte, trebuie doar cu creierul să lucrezi”, a mărturisit Cornelia.

După ce a slăbit 33 de kilograme a început să-și piardă părul

Soția cântărețului de muzică populară – Lupu Rednic – a mărturisit că în tinereșe a ținut o cură de slăbire draconică, care a ajuat-o să piardă 33 de kilograme, dar care i-a și dat multe bătări de cap, deoarece după ce a terminat cu slăbitul, Cornelia a început să-și piardă părul.

 „În 1998 am slabit 33 de kg in patru luni. M-am infometat, eu i-am zis regim. Eu eram grăsuță de mică, iar în 1998 eram destul de mare. Nu recomand nimănui să facă așa ceva, dar eu dacă nu slăbeam atunci, nu mai slăbeam niciodată. Nu aveam puterea să duc o dietă până la capăt”, a pcompletat Cornelia.

„Nu mâncam nimic până la 12, eventual beam o cafea. După aia mâncam un iaurt cu măr sau morcov. Următoarea masă o luam la ora 14 și mâncam carne de pui fiartă cu legume fierte, iar la cină mâncam tot un iaurt cu fructe”, mai spunea artista. „După trei luni a început să-mi cadă părul, doar atât am pățit. După ce am slăbit nu mi-a plăcut de mine. Mă vedeam urâtă, că îmi ies urechile și ochii din cap”, conchide artista de muzică populară.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×