Cum arată Cornelia Rednic atunci când nu e îmbrăcată în costum popular! Puțini și-o imaginează așa

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
01/09/2018, 09:37
Cum arată Cornelia Rednic atunci când nu e îmbrăcată în costum popular! Puțini și-o imaginează așa GALERIE FOTO

Mulți s-au întrebat poate cum arată Cornelia Rednic atunci când nu îmbracă straiele costumului popular. De cele mai multe ori, o vedem pe artistă alături de soțul ei, Lupu Rednic, cântând la diferite emisiuni. Zâmbetul ei ne-a cucerit iremediabil, însă de puține ori am văzut-o în alte ipostaze decât cele de pe scenă.

Mai mult, Cornelia Rednic face sală, atunci când are zile libere. Ea adoră mișcarea și drumețiile, iar imaginile pe care le veți vedea în GALERIA FOTO vor fi argumentul cel mai bun pentru condiția fizică a frumoasei cântărețe de muzică populară.

Cum arată Cornelia Rednic atunci când nu e îmbrăcată în costum popular

Cornelia Rednic este văzută de puține ori fără costum popular, iar vedeta a povestit ce diete a ținut pentru a slăbi. Cu toate acestea, rezultatul a nemulțumit-o în totalitate. Mă înfometam. După ce am slăbit nu mi-a mai plăcut de mine. Nu-mi plăcea deloc de mine. Aveam impresia că-mi ies ochii din cap, că-mi ies urechile în evidenţă. Mă simţeam urâtă. Mâncam mere, morcovi, iaurt şi uneori carne de pui fiartă. La ora 12:00 un iaurt, după nişte morcovi, apoi la ora 17:00 niste cărnita de pui cu ceva legume. Când mi se făcea foame, mâncam portocale”, a declarat cântăreaţa intr-o emisiune TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×