Cornelia Catanga a fost la un pas de moarte! Artista a făcut dezvăluiri

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
02/03/2019, 15:29
Cornelia Catanga a fost la un pas de moarte! Artista a făcut dezvăluiri GALERIE FOTO
Cornelia Catanga a fost la un pas de moarte!

Una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică lăutărească din România a fost la un pas de moarte atunci când a venit pe lume. Cornelia Catanga a povestit că mama ei nu a născut la spital, ci acasă, și a fost ajutată de moașe. Artista a venit pe lume înainte de termen și nu avea nici măcar un kilogram la naștere, așa că una dintre femei a crezut că era deja moartă. Aceasta a fost înfășurată într-o cârpă, apoi ascunsă sub pat. Ulterior, artista a fost dusă la spital, acolo unde și-a revenit complet.

Cornelia Catanga a fost la un pas de moarte

„Mama era gravidă cu mine în 7 luni și s-a dus în pădure, acolo pe Valea Buzăului de unde sunt eu, să care niște lemne pentru foc. Nu avea cine să o ajute, așa că s-a încumetat să care singură greutăți interzise pentru o femeie însărcinată. Din păcate, cum a ajuns acasă au apucat-o contracțiile. Nu a fost la dispensar, ci a chemat de urgență moașele care au ajutat-o să nască.

Culmea e că eu eram atât de mititică și de fragilă, aveam doar 850 de grame, încât moașa a crezut că sunt moartă. M-a pus într-o cârpă și m-a aruncat sub pat ca să nu mă vadă mama. Surpriza, când nimeni nu se aștepta ca eu să trăiesc, am început să plâng. Abia atunci m-au luat în brațe și m-au spalat”, a declarat Catanga.

Cornelia Catanga a fost la un pas de moarte! Artista a făcut dezvăluiri
Cornelia Catanga a vorbit despre momentul delicat din viața sa

Acum, artista își însoară fiul

Însă, acum, artista trăiește unul dintre cele mai frumoase momente, căci aceasta împreună cu soțul ei, Aurel Pădureanu, urmează să-și însoare fiul, pe Alexandru. Invitați la emisiunea lui Cristi Brancu, de pe Antena Stars, au vorbit despre planurile de nuntă ale băiatului.

„Exact pe 4 decembrie, în ziua în care am cântat cu Arturo Sandoval am cunoscut-o pe Alina. M-i s-a îndeplinit visul şi sunt foarte recunoscător, îi mulţumesc lui Dumnezeu!”, a povestit Alexandru. „Ea a venit din California la mine la concert. După concert am stat până la 5-6 ore împreună (…) Am cunoscut-o pe viitoarea mea soţie prin intermediul unor prieteni de familie”, a mai spus acesta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×