Cornelia Catanga, la un pas să fie încătușată

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
28/05/2018, 10:12
Cornelia Catanga, la un pas să fie încătușată
Momente grele pentru îndrăgita artistă!

Cornelia Catanga este implicată într-un mare scandal. Cântăreața a ținut departe această poveste de ochii presei, dar astăzi a făcut public întregul scandal.

Cornelia Catanga, la un pas să fie încătușată!

Totul a pornit în urmă cu câteva zile, când Cornelia Catanga a mers la un salon de înfrumusețare. Cântăreața avea programare pentru o manichiură și a fost nevoită să aștepte, deoarece programatorul a fost decalat.

Cornelia și-a pierdut răbdarea după câteva zeci de minute și a izbugnit. O angajată a salonului a luat-o peste picior pe cântăreață, care fără drept de apel a sunat de urgență la 112.

După doar câteva minute, un echipaj de poliție a sosit la fața locului. Coșmarul Corneliei abia avea să înceapă. Polițiștii i-au spus câmtăreței că nu contează cine este, îi vor pune cătușele dacă este nevoie și o vor urca în dubă, potrivit spynews.ro.

Corneliei Catanga i s-a făcut rău și a leșinat, sub amenințările organelor de poliție, potrivit martorilor de la fața locului.

Îndrăgita interpretă de muzică lăutărească a suferit un șoc după moartea mamei sale. Iar în cadrul unui interviu oferit recent, Cornelia Catanga și-a deschis sufletul și a mărturisit că a fost la un pas să își pună capăt zilelor. Cel care a ajutat-o să iasă din depresie a fost soțul ei, Aurel Pădureanu.

„După ce a murit mama mea, singura persoană care m-a readus la viață a fost Pădureanu. Am vrut să mă sinucid, nu doar o dată”, a povestit artista în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×