Bătaie ca-n filme între lăutari! Catanga a juns la spital, soţul ei, la poliţie!

Răzvan Scarlat   
în Reality show
07/03/2014, 08:35
Bătaie ca-n filme între lăutari! Catanga a juns la spital, soţul ei, la poliţie! GALERIE FOTO

Cîntăreaţa Cornelia Catanga a ajuns bătută şi în stare gravă la spital, joi seară, după ce a primit un scaun în cap, de la Marian Mexicanu, într-un local de fiţe din Bucureşti.

Cornelia Catanga a fost transportată de urgenţă la spitalul Floreasca din Capitală, în urma unei confruntări cu Marian Mexicanu. Cîntăreaţa de muzică de petrecere îşi acuză colegul de breaslă că i-a împrumutat bani în regim de cămătărie şi, în momentul în care a refuzat să-i plătească suma exagerată pe care i-a cerut-o, a devenit agresiv, anunţă spynews.ro.

catanga socante imagini

Artista nu a fost singura victimă. Se pare că şi soţul ei, Aurel Pădureanu, şi fiul lor au fost loviţi şi ameninţaţi. La faţa locului a ajuns şi poliţia, iar soţul şi fiul cîntăreţei au mers la secţie, pentru a depune o plîngere împotriva agresorului.

„A fost o mică discuţie muzicală, dar de aici pînă la a ne omorî e cale lungă. Să vedem ce spun doctorii. Am fost la un restaurant foarte liniştit, am avut o discuţie ca şi muzicanţi, Cornelia nu trebuia să facă tam-tam, că nu îşi are rostul. Nu este nimic adevărat! A fost o ceartă şi atît. Se poate ajunge la spital dacă vrei. Sînt străin de ceea ce spune”, a spus Marian Mexicanu, în emisiunea „Un show păcătos”.

636x473_1380306271904c0742

De cealaltă parte, Aurel Pădureanu a depus plîngere la Secţia 1 de Poliţie şi vrea să-l vadă după gratii pe Marian Mexicanu.

„Am martori, e un derbedeu. O să vă convingeţi. E un mizerabil ordinar. Nu mi-aş permite în viaţa mea să jignesc pe nimeni, dacă spusele mele nu ar fi adevărate. Nu se poate, pe ăsta nu îl iert în viaţa mea, îl dau în judecată”, a spus soţul Corneliei Catanga.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×