Cornelia Catanga, dezvăluiri incredibile despre soţul ei: „Mi-ai schimbat copilul!”

Ionuţ Cataramă  
înStiri de ultima ora
08/07/2018, 14:46
Cornelia Catanga, dezvăluiri incredibile despre soţul ei: „Mi-ai schimbat copilul!”

Cântăreaţa a fost convinsă că bărbatul ei a făcut un gest uluitor. Cornelia Catanga, dezvăluiri incredibile despre soţul ei, Aurel Pădureanu.

Totul s-ar fi petrecut în ziua când artista a născut.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cornelia Catanga, dezvăluiri incredibile despre soţul ei: „Ce ai făcut cu fata mea?!”

Solista a povestit pentru CANCAN cum l-a bănuit pe soţul ei că i-a schimbat copilul la naştere! „Eu mi-am dorit foarte mult să am o fată, îmi doream cu orice preț o fată. Când eram însărcinată și m-am dus la ecograf, domnul doctor de la la Spitalul Polizu mi-a spus că eu port în pântec o fată. Medicul a vrut ca eu să fiu liniștită înainte de naștere.

Eu am născut prin cezariană pe la ora 14, iar pe la 17 când m-am trezit din anestezie a venit Pădureanu cu Alex în brațe. I-am zis: “Pleacă cu asta de aici! Ce ai făcut cu fata mea, mi-a schimbat copilul”.

Eu am crezut că Pădureanu mi-a schimbat copilul în maternitate. Medicii mi-au zis că e fată, dar el a venit cu un băiat. După acest episod, asistenta șefă a venit și mi-a spus adevărul. Ei m-au mințit pentru ca eu să nu ies din starea de confort”, a declarat Catanga pentru CANCAN.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×