Corina Bud s-a făcut o fată și mai rea! Postează imagini deocheate în fiecare zi pe Instagram. Ultima i-a zăpăcit pe fani

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
16/01/2019, 16:04
Corina Bud s-a făcut o fată și mai rea! Postează imagini deocheate în fiecare zi pe Instagram. Ultima i-a zăpăcit pe fani GALERIE FOTO

Corina Bud este cunoscută drept una dintre cele nonconformiste artiste din România. De altfel, aceasta nu s-a ferit niciodată să își exprime stările, prin diferite fotografii, pe rețelele de socializare. Și, chiar dacă aceasta a dispărut de o vreme din luminile reflectoarelor, continuă să se pozeze și să le arate fanilor că viața sa merge bine. Mulți se întreabă acum dacă imaginile postate din ultima perioadă de Corina Bud se îndreaptă cu pași repezi spre situația în care a fost cândva Mihai Trăistariu.

Acesta, după eșecul de la Eurovision, a decis să revină într-un mod deosebit în lumina reflectoarelor, pozându-se în boxeri. Ulterior, acesta a recunoscut, în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”, că a făcut acest gest pentru a fi din nou în ochii presei.

Corina Bud s-a făcut fată rea

Artista a avut o relație cu Nelu Bud. În urmă cu trei ani, cei doi au decis să pună capăt iubirii lor, vedeta recunoscând public că a fost înșelată de omul de afaceri.  Din dragostea lor, a reieșit Robin, un băiețel de 8 ani. Iar, cu toate că acum este o femeie liberă, a declarat că nu se gândește, pentru moment, la o altă relație, ci dorește să-și focuseze toată atenția asupra muzicii, lucru care o face extrem de fericită. Mai mult, cântăreața dorește să-și canalizeze toată energia asupra fiului ei cu care se înțelege extrem de bine.

Despre copil și creșterea sa a vorbit în cadrul unui interviu pentru jurnaldesatumare.ro. Întrebată ce sfat primit de la părinți l-ar da mai departe copilului săi, vedeta a răspuns: ”Părinții mei m-au inspirat. De la tata am dragostea pentru muzică, iar mama m-a încurajat să fiu diferită. Chiar dacă m-au îndrumat să aleg un drum sigur pentru mine, mi-au dat și voie să aleg drumul pe care vreau să pășesc și m-au ajutat să-l împlinesc. Aș vrea ca Robin să aleagă ce-i place după ce eu îi arăt cât mai multe orizonturi”, a declarat artista.

Cât despre lucrurile care o fac fericită, acestea crede că cele care aduc cea mai multă bucurie sunt lucrurile simple. ”O plimbare cu bicileta, o poveste pentru copii interpretată în trei personaje, un concert primit cu aplauze un om care îmi zâmbește pe stradă, un cuvânt, un autograf cerut, tot ce dăruiesc și tot ce primesc mă face fericită”, a mărturisit cântăreața.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×