Imagini incendiare! Corina Bud nu are nici o jenă! Ce a făcut la balul unui liceu din Baia Mare! Avea doar nişte pantalonaşi minusculi… A dansat lasciv în faţa elevilor! Ce s-a văzut? Galerie foto

Andrei Trifan   
în Femei frumoase
30/11/2017, 18:51
Imagini incendiare! Corina Bud nu are nici o jenă! Ce a făcut la balul unui liceu din Baia Mare! Avea doar nişte pantalonaşi minusculi… A dansat lasciv în faţa elevilor! Ce s-a văzut? Galerie foto GALERIE FOTO

Distracţie pe cinste la Balul Bobocilor de la un liceu din Baia Mare! Băutura a curs în valuri, fetele au dansat lasciv, băieţii s-au bucurat de mişcările fetelor, iar profesorii nu au mai avut ce să le facă.

Tonul distracţiei ruptă parcă din filme pentru adulţi a fost dat tocmai de cea care trebuia să încingă atmosfera, cântăreaţa Corina Bud! Aceasta i-a incitat pe tinerii veniţi la eveniment dansând chiar în mijlocul lor, într-o pereche de blugi extrem de scurţi. 

Corina Bud, show incendiar la Balul Bobocilor

Una peste alta, a fost un spectacol reuşit, copiii au putut dansa cu o divă, nu s-au semnalat incidente foarte grave, până şi profesorii s-au declarat mulţumiţi de spectacolul făcut de îndrăzneaţa cântăreaţă!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×