Cu cine şi-a pierdut CORINA virginitatea! „Aveam 16 ani! A FOST PRIMUL!”

Ionuţ Cataramă   
în Monden
15/03/2017, 20:14
Cu cine şi-a pierdut CORINA virginitatea! „Aveam 16 ani! A FOST PRIMUL!” GALERIE FOTO

Intr-o lume in care multe schimba partenerii ca pe haine, si-au dedicat viata unui singur barbat. Desi poate parea incredibil, exista cateva frumuseti din showbiz care nu au cazut prada tentatiilor din lumea vedetelor si si-au pastrat virginitatea pana cand au intalnit marea dragoste.

Iata cine sunt femeile celebre care au marturisit ca au facut sex cu un singur barbat!

IMAGINI IN GALERIE FOTO

Corina

Corina l-a intalnit pe Nelu Bud pe vremea cand ea era inca o pustoaica de liceu, iar de atunci au ramas nedespartiti. Cei doi se iubesc de 18 ani si au impreuna un baietel. Vedeta a martursit ca Nelu a fost primul si singurul barbat din viata ei.

„Aveam 16 ani cand ne-am cunoscut. A fost primul si singurul barbat din viata mea”, a marturisit cantareata.

CLICK SUS pe GALERIA FOTO pentru a vedea mai multe imagini 

Andreea Banica

Andreea Banica este una dintre cele mai sexy cantarete de la noi, insa nu a profitat niciodata de succesul pe care il are in randul barbatilor. Lucian este primul si unicul barbat din viata cantaretei, pe care l-a cunoscut pe vremea cand era doar o adolescenta de 15 ani.

„Sotul meu a fost primul si singurul barbat din viata mea. Am fost virgina si ma mandresc cu acest lucru. Am intalnit de-a lungul vietii multi barbati care m-au curtat, unii dintre ei chiar atragatori, insa niciodata nu m-am gandit sa imi insel sotul. Nu m-am gandit niciodata cum ar fi sa fac dragoste cu un alt barbat. Eu nici nu concep sa ma sarute altcineva in afara de Lucian, dar sa ajung la un alt nivel”, spunea Andreea Banica intr-un interviu.

Deea Maxer

Deea Maxer avea 16 ani cand l-a cunoscut pe Dinu. Artistul a fost primul si singurul barbat din viata brunetei. Cei doi traiesc de atunci o frumoasa poveste de dragoste si isi amintesc mereu cu drag de prima lor partida de sex. Dupa ce a facut curat in camera, Dinu si-a invoit iubita de la scoala si au plecat la repetitii, mai precis la studioul care era acasa la el. „Am tinut ochii inchisi”, isi aminteste frumoasa bruneta despre prima ei experienta sexuala.

Elena Gheorghe

Si Elena Gheorghe era virgina atunci cand l-a cunoscut pe Cornel, cel care i-a devenit sot. Chiar daca a fost intotdeauna o femeie admirata de barbati, Elena Gheorghe a stat departe de tentatii, asta si datorita educatiei pe care a primit-o de la tatal ei care este preot. Pana sa il intalneasca pe sotul sau, frumoasa cantareata s-a concentrat asupra carierei muzicale, viata sa amoroasa fiind mult timp un miser. Cu toate acestea pe vremea cand Elena facea parte din trupa Mandinga, au existat zvonuri ca ar fi avut o relatie mai mult decat profesionala cu un coleg Alex, dar vedeta nu a confirmat niciodata asta.

Dana Savuica

Dana Savuica iubeste de 25 de ani acelasi barbat. Vedeta avea 19 ani atunci cand l-a intalnit pe Razvan Stanciu, primul barbat din viata ei si cel care i-a devenit sot. De atunci, fostul manechin are ochi doar pentru partenerul sau de viata si a recunoscut ca niciodata nu a „poftit” si la altul.

„Mi-am pierdut virginitatea la 19 ani, cu sotul meu. Sunt femeia unui singur barbat intr-o lume in care nici nu se mai poarta lucrul asta… Stiu, suna asa demodat, suna ca si cum as avea o viata plictisitoare din punct de vedere sexual, dar viata a trecut foarte frumos, noi doi impreuna ne-am facut o viata foarte interesanta, chiar si prin certuri ne simtim atrasi unul de altul”, marturisea Dana Savuica.

Alina Sorescu

O alta vedeta care s-a casatorit cu primul iubit este Alina Sorescu. Vedeta a intrat in showbiz cand era foarte mica si pentru a nu cadea prada tentatiilor din aceasta lume tatal ei a tinut-o din scurt, iar ea l-a ascultat. Asa se face ca Alina a ramas virgina pana la 23 de ani, dupa cum s-a scris in presa.

„Eu nu pot sa fac o comparatie, pentru ca relatia mea cu Alexandru e prima in adevaratul sens al cuvantului”, a spus Alina Sorescu inainte de nunta cu designerul Alexandru Ciucu. Tot atunci ea a marturisit ca este foarte fericita pentru ca primul barbat din viata ei va fi sotul si tatal viitorilor sai copii.

Inainte sa devina iubita lui Alexandru Ciucu despre Alina s-a zvonit ca ar fi avut o relatie mai mult decat platonica cu Cove. Tatal artistei a negat atunci toate speculatiile afirmand public ca fiica lui este virgina.

„Fata mea este virgina! Mai mult, ei au iesit doar la suc si la film, asa ca nu au fost mai mult decat amici”, ar fi declarat la momentul respectiv Gabi Sorescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×