Corina Bud a pus bărbații pe jar. Cântăreața s-a pozat goală și a pus imaginile pe Internet. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
23/10/2019, 16:39
Corina Bud a pus bărbații pe jar. Cântăreața s-a pozat goală și a pus imaginile pe Internet. FOTO GALERIE FOTO
Corina Bud a pozat din nou goală. Artista a renunțat la haine și la inhibiții. Sursa foto: b1.ro

Corina Bud este una dintre artistele lipsite de inhibiții și este cunoscută pentru aparițiile incendiare. Artista a pozat de-a lungul timpului în multe ipostaze sexy, iar recent a renunțat din nou la haine și a încins Internetul cu o fotografie care i-a adus numeroase like-uri și comentarii. 

Corina Bud a renunțat la haine și a pozat goală… în iarbă

Corina Bud este o apariție senzuală pe scenă, pe stradă, dar și în postările de pe rețelele de socializare. Îndrăgita artistă a ajuns la vârsta de 39 de ani, dar nu se dă în lături de la apariții sexy. Cântăreața a postat pe contul de Instagram o fotografie în care a renunțat complet la haine și s-a fotografiat în iarbă. Internauții au apreciat postarea artistei în ciuda faptului că nu i se observă deloc părțile intime. Imaginea a strâns peste 2.700 de aprecieri. VEZI GALERIA FOTO

Artista este nonconformistă și se mândrește cu trupul ei tras prin inel. Corina Bud a fost criticată de fani pentru aparițiile uneori vulgare, dar nu a renunțat la stilul ei excentric. În ultimele luni contul de Instagram al cântăreței a fost umplut cu fotografii incendiare care i-au pus pe jar pe internauți.

Imagine a strâns numeroase aprecieri
Fotografia postată de Corina Bud pe o rețea de socializare. Sursa foto: Instagram.com

Ce artiste au pozat goale și au pus fotografiile pe Internet

Printre artistele nonconformiste ale showbiz-ului autohton se mai numără Anna Lesko și Loredana Groza. Ambele artiste au apariții incendiare nu doar pe rețelele de socializare, ci și în viața de zi cu zi. Anna Lesko s-a fotografiat recent goală-pușcă la primele ore ale dimineții, savurând un mic dejun savuros la piscină.

Loredana Groaza este pe scena muzicală de foarte mulți ani, iar în urmă cu câteva zile a postat pe contul de Instagram o fotografie într-o rochie de culoare neagră care i-a lăsat la vedere bustul generos.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×