Copilul rănit în accidentul din Haret, județul Vrancea, a pierdut lupta cu moartea!

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
26/09/2018, 08:46
Copilul rănit în accidentul din Haret, județul Vrancea, a pierdut lupta cu moartea!
Copilul ranit in accidentul din Haret, Vrancea, a murit la spital

Tragedie fără margini în urma accidentului rutier care a avut loc în localitatea vrânceană Haret, unde copilul rănit grav a decedat la spital! Îl chema Andrei Savu, avea doar 10 ani, era elev în clasa a patra și este cea de-a cincea victimă a accidentului!

Din nefericire, în ciuda eforturilor făcute de medici, băiețelul de 10 ani, care a suferit răni grave în urma impactului, a pierdut lupta și a decedat pe un pat de spital, la două zile de la impact. Vestea tristă i-a cutremurat pe toți apropriații micuțului, care au postat mesaje sfâșietoare pe rețelele de socializare.

Copilul a murit în accident împreună cu părinții săi

Unul dintre cele mai răvășitoare mesaje a fost postat chiar de educatoarea copilului, care încă este îngrozită de cele petrecute cu elevul său, potrivit observator.tv.

“Uneori, Dumnezeu se grăbește să ne aducă la el, asa cum este și cazul elevului nostru, Savu Andrei, din clasa a IV-a B, care, foarte repede, la doar 10 ani, și-a luat, în gând, adio de la colegi, prieteni, profesori și s-a dus la El. Răsfoind printre amintiri, mă întorc cu emoție în ziua de 15 septembrie 2014, când mi-am cunoscut actualii elevi. Printre aceștia și elevul Savu Andrei, un copil sfios și blând, cu un suflet inocent, astăzi, un înger…

Citește și Accident rutier pe pista Aeroportului Băneasa! Rudele victimei spun că a fost spulberat cu 108 km/h!

Citește și Încă un accident rutier cu români în Ungaria! 10 victime, după ce un microbuz înscris în România a intrat pe contrasens! 

L-am sprijinit, l-am iubit, l-am învățat cu drag, am petrecut clipe minunate împreună. A fost un membru important in marea noastra familie, iar pierderea lui fulgerătoare ne-a îndurerat pe toți. Dragul nostru, vei rămâne mereu în amintirea noastră, în amintirea colegilor, în amintirea tuturor care te-au iubit. Locul in banca ta este și acum gol, parcă încă te așteaptă…parcă încă așteptăm din clipă în clipă să intri, zâmbind, în clasă… Cu profundă tristețe, învățătoarea ta! Odihnește-te în pace, alături de familia ta, suflet bun! Întregul colectiv al școlii noastre, transmite condoleanțe rudelor îndoliate!” este mesajul transmis pe Facebook de Școala Gimniazială nr. 29 “Mihai Viteazu” Constanța.

Întreg accidentul de circulație care a curmat cinci vieți a fost surprins de camerele de supraveghere din apropiere. În imagini se vede clar cum mașina de Constanța intră pe contrasens și se izbește frontal de autoturismul înmatriculat în Bacău. În urma coliziunii, cele două mașini se transformă în doi giganți de fiare, care i-au prins pe pasageri în strânsoarea lor. În urma accidentului, una dintre mașini ajunge într-un șanț, cealaltă, în partea opusă. Doi oameni au murit pe loc, iar alți patru au suferit leziuni grave. Ulterior, alte trei persoane au murit din cauza leziunilor suferite, printre care și băiețelul de numai 10 ani, care și-a găsit sfârșitul în urma accidentului din comuna Haret, județul Vrancea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×